Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta23456789

po wczorajszym meczu chłopak mnie uderzył

Polecane posty

Gość marta23456789

bo powiedziałam ze nie ma co sie dziwic ze przegrali bo to zwykli nieudacznicy i on wtedy uderzyl mnie z liscia w twarz i kazał sie zamknać :o wasz facet tez tak przezywa porazki?

Gość Maalinaa
Dziewczyno, nie tlumacz go przezywaniem porazki!!! To zwykle chamstwo bic kobiete, i swiadczy o tym, ze on ma problemy sam ze soba. Uclekaj jak najdalej!!!

Gość eradsd
tylko raz? za takie cos to cie na syberie powinien posłac. zero szacunku dla naszej dumnej reprezentacji...

Gość oniemiała
i to jeszcze jest Twój chłopak?!!lubisz damskich bokserów?gratuluje

Gość marta23456789
:( teraz sie nie odzywa i mowi ze ma w dupie moje przeprosiny:o

Twoje przeprosiny???????????????????? Ty jesteś głupia czy tylko udajesz??

Gość Karolinnka
hehehe dziewczynka sie bardzo nudzi...

Gość marta23456789
przeprosiłam go za to ze go zdenerwowałam, nie powinnam?

Gość to chyba prowokacja
bo nie mówicie mi że tak tępe cipy łażą po świecie

Gość kamsi kamsi kamsi kamsaaaaa
hehe czego to ludzie nie wymysla:Djuz na prawde nie macie co robic to moze do kosciola sie wybierz niedziela w koncu a nie takie sciemy tu sadzisz hehe

Gość marta23456789
niestety to nie prowokacja, a szkoda, bo ciagle nie moge uwierzyc, ze mnie uderzyl :O

Gość ala z krainy
prowokacja czy nie no ale sytuacja mogła być prawdziwa, bo sama miałam faceta który zareagował na moje niezadowolenie z gry polskich piłkarzy właśnie w ten sposób

Gość matinka
to w końcu uwierz i znajdź sobie innego. Raz uderzył i teraz to już z górki będzie. Chyba, że cię to podnieca i tego potrzebujesz.

no nie mogę uwierzyc, on cie uderzył, a ty go przepraszasz???!! Powód nieważny, liczy sie sam fakt - przecież to jak widać damski bokser - skoro uderzył cie raz, uderzy drugi, trzeci... uwierz mi, TAK WŁAŚNIE BĘDZIE!!!!! dziwne, że nie reagujesz na wczesniejsze wypowiedzi, że to kawał chama i z daleka od takiego, tylko sie naiwnie dziwisz, ze on jeszcze nie raczy przyjąć twoich przeprosin... Szok po prostu. Kończ ten \"związek\" jak najszyciej... aż sie prosi dodać: idiotko...

Gość marta23456789
rzeczywiscie musze z nim powaznie porozmawiac :(

Gość dla mnie też
nie wiem czy się śmiać czy płakać :( :)

Gość płakać ze śmiechu
:)

Gość mkjiololo
powiedz mu zeby przyp...olił tym co tak graja !!!!!!a dla was poje..y kibole zaj..ni co wy wiecie o meczach potraficie z dupa w domu siedziec i gapic sie w ekran i to sa wasze sportowe zainteresowanie sportem ...gratulacje bezmozgi sportowe ...

o masakra!!!!!!! az mi sie wierzyc nie chce ze to prawda, no porazka totalna nie dosc ze facet Cie bije to Ty go za to przepraszasz? widze ze nie szanujesz sie , heh szkoda mi Ciebie, naprawde ja bym takiego chuja kopnal w dupe i powiedzial wypierdalaj za to co on Ci zrobil, jak wogole mozna udezyc kobiete, osobe ktora sie kocha za to ze powiedziala swoje zdanie o jakims glupim meczyku? porazka, wspolczuje Ci woogle ze jestes z takim typem .....

Gość ala z krainy
ja też współczuję tobie i sobie ;p to naprawdę nienormalne zachowanie faceta, ja nie przepraszałam ale dałam się przeprosić, to było chyba z 2 lata temu kiedy przegraliśmy z jakąś reprezentacją czarnoskórych-nie znam się. jesteśmy idiotki i co tu więcej dodawać! wszyscy mają nasrane we łbach ot co