Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojepytania

co byście powiedzieli gdybyście ...

Polecane posty

Gość mojepytania

od kogoś usłyszeli takie zdanie - właściwie to już po mnie, ale jedyne co mnie ratuje to wszechmoc Boża. Wiedzie co to jest?

Gość mojepytania
ale to jest prawda - jest coś takiego. Wierzymy, że Bóg jest wszechmocny czyli może wszystko i jest miłosierny. To jeszcze ważniejsze. Nie wiem co to znaczy dokładnie, że może wszystko, ale z kolei ja już nie mogę... że tak napiszę ... wytrzymać w tej Polsce. I ciągle tu jestem. Czemu? Nie rozumiem tego. To państwo jest tak głupie, nie znoszę lasu i tej kultury tu. Czemu ja tu ciągle jestem? Tak się jakoś dzieje. To jest właśnie wszechmoc Boga no bo zlitowałby się nade mną i już dawno bym miała lepsze życie, nie? No tak to rozumiem.

Gość mojepytania
No nie wiem - zlitowałby się ten Bóg nade mną i dał mi już w spokoju zebrać myśli. Czemu człowiek nie znosi lasu? Nie wiem. Nie znoszę lasu i już. Ani grzybów ani pierdół tym podobnych. Nie wiem. Nie znoszę i już.

Gość mojepytania
Las jest nieprzyjazny, można się tam zgubić, są tam rózne zwierzęta, które mogą nas zaatakować. To trzeba lubić. Co lubię w lesie? Szum drzew, ciszę. W zasadzie to wszystko. Ale to można mieć gdzie indziej tez, nie? Ogólnie nie lubię lasu zanadto. I tyle.

no to masz pecha na sahare wyjedź to po pewnym czasie będziesz marzyła o wilgotnym lesie

Gość mojepytania
o Boże - a czy nie mogę sobie pomarzyć o pięknej oazie na pustyni? Znowu musze marzyć o ...lesie? Bez sensu jak dla mnie. Na pustyni marzyłaby mi się pustynna róża. One są piękne. Raz taką widziałam. I oaza taka jaką raz widziałam na zdjęciu. Tez piękna. Woda jak kryształ.Ach - z Maroka raz dostałam takie zdjęcia.

Gość mojepytania
No nie wiem. Ja po prostu tu nie pasuję - mam już tego lasu dosyć :(. trudno :( Człowiek powinien być sobą, a nie być...lasem. Mam to gdzieś.

Gość mojepytania
Zeby to jeszcze był jakiś las coś wart -sama świerczyna. Nie wiem. Wszystkie drzewa od haka 50 latek czy 40. Coś okropnego. Mam juz dosyć tego kraju. Żądam jakiegoś statku - dosłownie. Może być nawet prom kosmiczny. :(

Gość mojepytania
No ale tu gdzie mieszkam są sami leśnicy. To tak źle na mnie wpływa, że pojęcia nie masz. to jest STRASZNE. I jeszcze klepią tu samochody. Po baku. Kurde - mam już tego dosyć. Ządam czegoś innego. A te samochody jak ta świerczyna - zwłaszcza mój... nędzne graty. Nie tu najnowsze modele.

Gość mojepytania
Ach idę się zaopatrzyć w prowiat zbożowy. Nigdy nie polubię lasu. Ohyda :(

Gość mojepytania
No ale mam racje , nie? Pustynne róze co 5 minut i oazy co no nie wiem...co dzień drogi? W końcu pustynia to pustynia. No a na pewno już żródła. Zeby się napić.

kwiatuszku-jak ładnie:) a mi w tym roku zdrowie nie dopisuje.. w ferie miałam zabieg na mięsku łzowym prawdopodobnie 5 razy byłam przeziębiona przesilenie wiosenne wyjątkowo bardzo mnie męczyło a z innych spraw: uzależniłam się od powieści sensacyjnych...KOCHAM czytać ! spotkałam bardzo wielu dobrych ludzi wreszcie przestałam się przejmować tym co mówią wredni i zazdrośni ludzie :) a u Ciebie wszystko po staremu? czy coś się zmieniło??

magnolio u mnie wszystko jak w najlepszym porzadku:) Zdrówko dopisuje w pracy coraz lepiej:) Same plusy+ Jedyny minus to taki, ze znów uzależniłam sie od kaf-y :D A jeszcze nie dawno wolałam poczytac jakies ksiażki albo posiedziec przed tv:) Tak ogólnie to jest OK!🖐️)) I masz racje szkoda tracic czas i nerwy dla takich ludzi :o:)

Iwcia, znamy się tu na kafe od jakiegoś czasu, ale zupełnie nie mam pojęcia jak wygląasz.. opiszesz mi siebie?? i prosze nie myśl że ja oceniam ludzi po wyglądzie.. poprostu chciałabym wiedzieć ..:)

Jakbys miała mail-a to bym Ci fote posłała:) Hmm.... nie wiem jak Ci sie mam opisac:D Mam 167 wzrostu, czekoladowe włosy do połowy pasa, oczy zielone...hmm... No, nie wiem co by Ci tu kliknac jeszcze o sobie:) Oj tak troche juz znamy:) Nie pamietam tylko jak sie zapoznałysmy:D:(

martyna2275heart@autograf.pl my się nie zapoznałyśmy.. Ty tak niespodziewanie do mnie napisałaś, i od razu miło :) i spytałam Cie czy mnie obserwujesz bo nigdy nie pisałyśmy, pamiętasz??

Wysle Ci jeszcze dzis:) No, tak teraz sobie przypomniałam:D Pytałas sie czy Cie sledze?:D:D Zabawne to było:classic_cool:🖐️

no tak :) nigdy z Tobą nie pisałam i tu nagle znajomość... powiedz tak szczerze, jesteś bandziorem? udajesz Iwe? i po co ja podałam maila.. chcesz mnie zabić i okraść??

Chce Cie wsadzić kwituszku do mojej donniczki:D Nie musiałabym cie śledzic bo miałabym Cie wtedy już na oku:D Już wysyłam:D Zebys nie myslała, ze jestem jaikims bandziorem:classic_cool:

Od razu Cie polubiłam :) Bo jestes bardzo miła i sympatyczna dziewczyna! Już nie raz Ci to pisałam:) Wiecej takich ludzi jak ty a świat bedzie piekniejszy:classic_cool:🖐️