Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anjjjja

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość Anjjjja

Gdy dziewczyna jest dziewicą i chłopak wejdzie w nią 1 raz bez prezerwatywy żeby mniej bolało a później w to czy jest możliwe że mogło dojść do zapłodnienia?

Gość jaaaaaaanka
no janse ze tak ... a czemu by nie?

Gość Lion Oldwitch
Możesz się skutecznie zabezpieczyć wypijając na pół godziny przed stosunkiem szklankę wody mineralnej Muszynianka

Gość mały wóz
jak jestes napalona na ta czarna dzide to jedyne zabezpieczenie to jednak wypic wiadro lodowatej wody , ale nie przed seksem ani po , tylko zamiast...pozdrawiam;)

Gość Anjjjja
sory ale jakis debil sie podszywa moim nikiem. jak jestes taki cwany/cwana to podaj swoj prawdziwy nik. zal mi cie

Gość w prezerwatywie ma boleć
? wręcz przeciwnie, prezerwatywy bywają pokryte substncjami nawilżającymi, które wręcz ułatwią pierwszy raz.

Gość Anjjja
wes k**wa debilu pojebany jakis jestes?? podnieca cie to co piszesz?? jak tak to załóż nowy wątek i odpierdol sie ode mnie idioto

Gość Anjjja
nieczytajcie tego kretyna ktory sie podemnie podszywa. kurwa jak masz cos do mnie to powiedz to w prost a nie sie bawisz w jakies pojebane gierki. co chcesz zeby cie wyruchal murzyn?? to twoje marzenie senne?? na bank nawet cie kijem nie bedzie chcial tknąć hahaha

Gość Anjjja
no to ciesze sie z tego bardzo ze lupisz ostro w dupe. na bank masz juz rozjechana hahaha

Gość Anjjja
no ten twoj murzyn o którym tak sie tu chwalisz na topiku . fajnie bylo?/ opowiedz nam o tym

Gość mały wóz
a o czym tu pisac, wez sie podsun pod tego murzyna i juz.. end of story.. good luck!

Gość Inaaaaaaaa
nie no ten kto sie podszywa pod ta dziewczynę jest naprawdę jebnięty. Sprawia Ci to satysfakcje? przezylas 1 raz z murzynem i dlatego została co jakaś trauma. zacznij sie leczyć naprawdę

Gość Anjjja
a może swój pierwszy raz przeżyć z ogórkiem szklarniowym? Abudazib z Kongo chyba się nie pogniewa na mnie? zaraz potem jak sie przebiję wskoczę na jego dzidę i pognamy heeen daleeko! ps. chyba właśnie straciłam dziewictwo, przypadkiem usiadłam na głowie mojego łysego dziadka, a że jestem szeroka to tylko usłyszałam głośne mlasknięcie i ot! jestem na dziadku :)

Gość Anjjja
dziadkowi chyba sie podoba bo głośno mlaska szczęką na moim punkcie G. :)

Gość upupupupuu
nie zły temacik:-D