Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rutynaa

jakie pozycje polecacie?

Polecane posty

Gość rutynaa

znudzila mi sie ta rutyna w lozku co polecacie?

Gość rutynaa
pozycji klasycznej 69 na pieska anala jezdzca

Gość mały wóz
polecam podloge , schody i moje ulubione- kuchnia tzn np szafka;)

Gość rutynaa
robilismy to raz na podlodze tyle ze mnie bolay plecy a jego kolana od szorstkiego dywanu;p schody niestety nie mamy w mieszkaniu. moze ta pralke wyprobujemy

Gość mały wóz
a najlepiej robic to rowniez spontanicznie, np Ty przygotowujesz cos w kuchni a facio tak zniczego zaczyna krecic akcje;) albo odwrotnie ... uwielbiam (nieznasz dnia ani godziny)..

Gość mały wóz
zreszta jezeli seks sprowadze sie tylko do lozka i to calkiem juz przed spaniem , to po calym dniu raczej wybitny nie jest a i pora robi swoje i ta rutyna moze zabic cala przyjemnosc. lepiej isc spac i wstac rano ze swieza energia i zrobic to porzadnie tak aby sie dzien dobrze zaczol i chcialo sie zyc! hej;)!

Gość rutynaa
wlasnie denerwuje mnie tez to ze ledwo jak sie zacznie seks to on do mnie ze chce w tylek albo zebym mu loda zrobila i zawsze to samo za kazdmy razem... a za analem nie przepadam bo jest to dla mnie bolesne

Gość mały wóz
oj.. no to juz od Was zalezy jak sie dogadujecie, moja pani mi oswiadczyla ze tez nie przepada za analem i odstapilem w koncu na tym polega partnerstwo.. chyba.. ;)

Gość rutynaa
wlasnie ogolnie krepuje mnie to.. chociaz nie powiem ze nie jest mile gdy np jezdzi mi palcem kolo pupy ;p bo Panowie wsadzcie sobie ogorka do pupy i zobaczycie czy to jest przyjemne:P musimy cos zmienic w tym seksie zeby nie bylo tej rutyny bo obydwoje ostanio zauwazylismyto i to ze kochamy sie jakos tak mechanicznie bez zadnej namietnosci..

Gość mały wóz
jezeli oboje myslicie podobnie.. to nic tylko dzialac:) a mozliwosci sa chyba nie wyczerpane..

Gość mały wóz
moze jakies zabawki!?

Gość ciassteczko
co wy z tym analem to jest dla geiow proponuje facetom niech sami sobie do tylkow pchali

Gość mały wóz
wszystko zalezy co kto lubi, dla jednych oral jest nie do zakceptowanie dla drugich anal.. wazne zeby obie strony czerpaly przyjemnosc ..

Gość Ale temat...
Nie no w mordę... Dziewczyna serio mówi, że ma problem z rutyną w łóżku, a tu się normalnie jakieś "piekło" o analu rozpętało... Bez komentarz... A do założycielki tematu: - spróbujcie może poza mieszkaniem (np. wycieczka expresem nocą na drugi koniec polski... mogło by być ciekawie ), - w miejscach, gdzie jest ponad 70-80% szans że ktoś wejdzie - to jest wypróbowane...:) POLECAM!!!! Niezły zastrzyk adrenaliny może być..., - jak już ktoś wcześniej zauważył - ZABAWECZKI:) - grupowo może? trzeba być otwartym ;p (nie mówię tu od razu o zmianie partnerów - bo to jakby nie bardzo jest...) - możecie wykonać dokładną analizę kamasutry..., - możesz zaproponować JEMU penetrację analną... (nie wiem jak się poczuję jak mi żona zaproponuje coś takiego... ale to mogło by wnieść coś świeżego do życia seksualnego...:D ), - dogging?, - bondage... :/...? (nie od razu z zadawaniem bólu), - poproście kogoś, żeby na was patrzył..., - róbcie to przed lustrem (najlepiej wielkim), - nagrajcie się i kochajcie później oglądając..., To by było parę możliwości... Jak wymyślę coś jeszcze to może napiszę... A teraz do wszystkich, którzy pomyśleli, że jestem jakimś zbolem!!!! TAK JESTEM ZBOLEM, Z CZEGO BARDZO ZADOWOLONA JEST MOJA ŻONA!!!! Teraz do prawika!!! Może lepiej było by się nie wypowiadać pod tym adresem ale: - Prawik jak na kogoś kto gardzi analem... proponowanie go komuś innemu... chyba cię nie rozumiem chłopie... serio...

Gość Ale temat...
Buu:( Temat umarł... A już myślałem, że rozpętam jakąś perwersyjną rozmówkę...:/ Łeeee... Beznadzieja...