Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatris...33

chcę zrobić niespodziankę bratu, w dniu jego ślubu, ale...

Polecane posty

Gość beatris...33

nie mam pomysłu:( myślalam o sztucznych ogniach o godz. 24, ale ciekawe ile kosztuje taki pokaz jak ktoś ma jakieś pomysły to bardzo proszę, alebo jeśli ktoś o czymś marzy, co chcialby dostać to proszę napiszczie to moj jedyny brat, chce żeby był szcześliwy tego dnia:)

Gość beatris...33
nie wiem dlaczego, ale jakoś bardziej podobaja mi sie sztuczne ognie, chyba to z filmów romatycznych:) ale dziekuje inne możliwosci też przemysle i proszę o wiecej:)

Pokaz tańca to mi średnio pasuje na wesele, w końcu para młoda ma być najważniejsza, a nie tancerze. Ja to bym dla siebie sztuczne ognie chciała. :D

Gość też przegrany
"moze pokaz tanca " wpędzi go w kompleksy i resztę wieczoru spędzi w towarzystwie ściany :classic_cool:

Gość beatris...33
ale czy trzeba kogos informowac przed pokazem, np straz pożarną? bo to o 24, wiec cisza nocna:O

z tego co ja widzialam na swe oczeta: - wypuszczanie golebiego stadka, gdy mlodzi wychodza z kosciola [goscie weselni w strachu,ze dostana pamiatkowe odznaczenia po ptactwie] - fontanna z ulubinym alkoholem [ewentualnie czekolada, gdy panna mloda jest w ciazy,a prezent dla niej] - wynajac jego wymarzony idealny samochod jako auto dla mlodych [klopotliwie,bo trzeba czesto porzadnie sie naszukac,ale byl zachwycony] - mozesz zaprosic na godzinke/dwie dobry kabaret:) [drogo,ale potrafia fantastycznie na poczatku rozladowac atmosfere pompatyczna] - kwartet smyczkowy + iluminacje swietlne, gdy mlodzi wchodza na sale [na mnie zrobilo wrazenie]

kabaret oczywiscie w tle, jako dodatek do uroczystosci:) nie wyglada to jak maraton kabaretowy a co do tanca, to ja bym wolala wykupienie mi paru lekcji,co bym pierwszy taniec oszolamiajaco zapląsała

Gość kjdnblkghblgkjgljlkhlmhj
odwal sie od brata.bez ciebie tez bedzie to jego najszczesliwszy dzien.a ty widocznie chcesz byc w centrum zainteresowania , zeby wszyscy cie chwalili jaka ty jestes dobra i wspaniałomyslna. dziewczyno to jest ich dzien i niech on bedzie wygladał tak jak oni chcą.oni sa najwazniejsi w tym dniu, a nie ty i twoje niespodzianki

Gość jakajaka
a ja popieram autorke, ze chce dac cos szczególnego od siebie bratu w najwazniejszym jego dniu, tez mam jednego brata i chce dla niego zawsze jak najlepiej mysle autorko ze to dobry pomysl z tymi sztucznymi ogniami, moze sasiedzi sa na tyle wyrozumiali ze nie trzeba bedzie nigdzie tego zgłaszac? przeciez to tylko na chwile bedzie głosniej a korona im z głowy nie spadnie?

Gość fsdfsdfsd
a moze zapłac im za lekcje tańca?

Gość fsdfsdfsd
kjdnblkghblgkjgljlkhlmhj - co za idiotka:D

Gość beatris...33
gdybym chciala zwrocić na siebie uwagę to nie rozważałbym sprawienia niespodzianki z rodzeństwem panny młodej i może jeszcze kilku znajomych jeśli będzie to droga niespodzianka chcialabym, żeby to był naprawdę wyjątkowy dzień, i żeby był inny niż na standardowych weselach chcialabym, zeby byli zaskoczeni i zeby im sie podobalo, zeby byli zadowoleni:) czy naprawe, postępuję zle? nie myslalam o tym w ten sposob:O