Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flanelowa pidżama

ja- 24 on- 20

Polecane posty

Gość flanelowa pidżama

przecież to jeszcze dziecko! a ja ciągle myślę o nim. wiem, że on o mnie też. widzę, że on dąży do tego, aby jak najwuęcej czasu spędzać ze mną. rozmowa z nim sprawia mi ogromną przyjemność - nie czuję różnicy wieku! Jendak żadno z nas nie jest w stanie zrobić pierwszego kroku. Ja - bo jestm dziwczyną i takie mam zasady, on- bo chyba zdaje sobie sprawę z tej trudnej sytuacji. Zastanawiam się w ogóle czy taki zwaiązek miałby sens. Poza tym bałabym się trochę znajmoych... Wiem, że to głupie, ale ja zawsze miałam starszych znajomych. Boję się ich reakcji. Dziwuszki, macie może jakieś doświadczenia w tych sprawach?

Gość flanelowa pidżama
puk puk

Ja mojego obecnego męża poznałam gdy on miał 20, a ja 23 lata. Różnica wieku nigdy nie była i nadal nie jest dla nas problemem. Moja koleżanka w czerwcu wychodzi za faceta 6 lat młodszego od siebie - są już razem 7 lat, świetnie im się układa, a teraz się pobierają. Takie różnice wieku mają znaczenie jak się ma 5-9 czy10-16, ale nie wśród dorosłych ludzi:)

Gość flanelowa pidżama
dzięki nienia:) o to chodzi, że ja do tej pory spotykałam się z dużo starszymi facetami. a tu nagle pojawił się on... stąd moje wątpliwości i strach. chyba najzwyczajniej potrzebuję otuchy:)

Ja wcześniej byłam z facetem o 12 lat starszym....to dopiero była pomyłka:P

Gość aaaaa33333
nienia a co slabo cie dymal? czy tak smierdzialo od ciebie ze zwial?

Gość flanelowa pidżama
chyba powoli rozwiewacie moje wątpliwości. może jutro, gdy się z nim zobaczę, dam mu do zrozumienia, że może powinniśmi przejść do następnego etapu:) ale jeszcze to przemyślę

Tak naprawdę wiek nie ma tu nic do rzeczy. Dla mnie liczy się fakt, że dobrze się dogadujemy i jest nam ze sobą dobrze. Co inni myślą na nasz temat mamy w głębokim poważaniu, bo jesteśmy My, a gdzieś za Nami świat... ;)

Gość rodo
Moja kobieta jest ode mnie starsza o 6 lat i jakos dobrze nam sie uklada, trzeba miec po prostu wyjebane na to co mowia inni ludzie. To nie oni dadza Ci szczescie tylko osoba, z ktora jestes. Powodzenia

Gość esnaba
ewfwe - ja bym Cię promowała do podstawówki. Poćwicz ortografię, bo w przeciwnym razie, nawet młodsza Cię nie zechce:P Serce nie sługa. Miłość jest ślepa. Kto nie ryzykuje, ten nic nie ma. Tyle w temacie:)