Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tośkaOOO

zdradziłam....i nie żałuje

Polecane posty

Gość tośkaOOO

poszlismy do mcdonalds, potem do kina, potem do mnie na kameralna imprezze. Wypilam sporo, ale myslalam racjonalnie. do czasu... potem zaczal sie pocałnek, pozniej po jakis czasie wyladowalismy w lozku. calowalismy sie i czlam jakbym robila to z bratem. Nie wazne. przebralsmy sie i znowu pocalunki, pozniej dotykanie, calowanie nizej (ja tego nie robilam) no i usnelismy o 5, ale wstal o 7 i poszedl do domu. Nie bylam pijana ale bardzo chcialam zeby mnie pocalowal,i to od dawna....bardzo sie broniłam poczatkowo, ale potem juz nie. to jest chlopak inteligentny, mily, z dobrej rodzny wiem ze nie chce zrobic krzywdy mi. tylko...dlaczego sie nie odzywa?? napsalam mu o 11 "hej. nic mi sie nie snlo, dobrze spalam. wszystko pamietam. glupio mi strasznie i ide sie schowac. przepraszam, ale to chyba nie tak mialo byc" czulam potrzebe napisania do niego, ale poki co bez odzewu. Zaluje tylko ze doszlo do tego dotykania i calowania miejsc intymnych, mam nadzieje ze sie odezwe do mnie... problem jest jeszcze jeden : mam chlopaka , i najgorsze co moze byc, ze zdradzilam to raz, a dwa nie zaluje tego.

Gość tośkaOOO
nie. nie jestem taka...po prostu czulam cos do nigo, czuje.ale na chopaku tez mi zalezy

Gość tośkaOOO
nie napisalam doslownie ze zaluje. ja nie zaluje, ale ne tak powinno sie to potoczyc. wiem ze on powienien sie odezwac, ale jz napisalam-stalo sie. ciekawe co dalej.

Gość tośkaOOO
znamy sie od stycznia wiem ze mu sie podobam, mnie on tez... jestesmy w stalym kontakcie, a raczej bylismy.... myslisz ze sie odezwe?

Gość ty nie żałujesz
ale ten chłopak najwyraźniej żałuje :P

Gość tośkaOOO
to byl podszyw....nie odezwał sie.... moze zaluje skoro sie nie odzywa:(

Gość aaaaa33333
nie zaluj niczego my tez cie wyruchamy to nie zdrada damy ci za to hmm po 20zl..?? a w paszcze jak wezmiesz to po 30 zl..? twoj chlopak sie nie dowie a ty se zarobisz na ciuszki.

Gość tośkaOOOO
ale mam chcice chyba zadzwonie do niego znow i dam mu sie zerznac w dupsko

Gość aaaa666
tośkaOOO jak bys sie czesciej podmywala to by odpisal ci..........PROSTE

Gość tośkaOOO.
to wyzej to podszywy :( tak,nabijajcie sie ze mnie a mnie wciaz swedzi psiocha :( a tak nawiasem,myje sie co dwa tygodnie a codziennie moja cipke lize pies pana Romana,mojego sasiada na wsi \"Dupowyje\"