Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impresja_12

dekorowanie sal na różne okazjewesela

Polecane posty

Gość impresja_12

Zajmuję się dekorowaniem sal na różne okazje, to moje hobby. Mam stały wystrój w kilku kolorach. Gotowe dekoracje na ścianę dla mlodych, na stoły itd. Młodzi są tak zajęci w ostatnich dniach przed ślubem, ze nie mają czasu na zajmowanie się salą, która wymaga wiele pracy aby wyglądać pięknie. Jestem z okolic Bolesławca na Dolnym Śląsku, masz problem - chętnie się tym zajmę. Jesteś z innych województw chętnie pomogę, część rzeczy mogę za niewielką w porównaniu do cen zawodowych dekoratorów wykonać i przesłać pocztą, wystarczy tylko zawiesić. Sprzedawałam już dekoracje np. na ścianę na allegro i bardzo się podobało. Część rzeczy mogę wypożyczyć..mam gotowe do kościółka pokrowce i też zajmuję się układaniem kwiatów. Mogę udzielić rad co i jak ale na maila basiakochana@gmail.com. Nie zaglądam tu często - brak czasu i wszystkie chętne zapraszam do tej formy kontaktu napewno odpowiem na każdy mail. Mogę przesłać zdjęcia z dekoracji, które robiłam, mam ich kilka. Pozdrawiam i życzę pięknych, niezapomnianych chwil. Można też pisać na adres impresja_12@o2.pl

Gość impresja_12
basiakochana@gmail.com

Gość impresja_12
Zapomniałam dodać, że mogę się zająć dekorowaniem nie tylko w okolicach Bolesławca ale także w okolicach Lubina, Złotoryi, Legnicy .

Gość impresja_12
Podnoszę temat... Wypożyczam elementy wystroju kościoła : pokrowce na klęczniki, świeczniki z dekoracją bądź kokardy na ławki oraz inne rzeczy.

Gość impresja_12
Tylko na tym wątku mogę podpowiadać jezeli macie problem z kolorystyką i wystrojem sali bądź kościoła.

Gość impresja_12
Od tego roku wypożyczam też elementy wystroju sali...

Gość burga
a jaki jest cennik

Gość ej no wezcie
to dlaczego sobie nie zalozysz chociaby jakiegos bloga ktory jest za darmo i tam mozesz dac zdjecia i przed wszystkim CENNIK!!!!!!!

Gość impresja_12
Blog tematyczny założę po otwarciu firmy...w przyszłym roku bo chcę skorzystać z dofinansowania unijnego. Teraz od kilku lat się tylko bawię ..po prostu lubię to robić i od czasu do czasu robię. Oczywiście ceny są uzależnione i ustalane indywidualnie w zależności od tego jaka jest sala, co oprócz tego co oferuję życzą sobie młodzi dodatkowo. Czy robię tylko salę czy również kościół i auto itd. Kilka moich prac można zobaczyć na ogólnym blogu kalanchoe-1.blog.onet.pl/