Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snaggg

jak sie wyluzowac? czy sa na to jakies sposoby?

Polecane posty

Gość snaggg

chciałabym zyc chwila, nie martwic sie tak o jutro, jak to robie teraz; byc zabawnym, miec dystans do siebie, nie owijac niczego w bawełne i nie pozwalac ludziom wchodzic sobie na głowę...tylko problem w tym, ze taka nie jestem. jestem nudna, non stop sie pilnuje, czy aby dobrze wygladam lub czy cos złego nie powiedziałam, boje sie niektórych ludzi (np tych bardziej inteligentnych, starszych, przełozonych, ładniejszych itd)...jest sposób zeby sie wyluzowac?

Gość Stasiek co lubi anaI...
zapal zioło :classic_cool:

Gość snaggg
no dobra, ale nie bede chyba non stop naćpana:O

Gość snagg

Gość snagg

Gość hybgbfsbs

Gość Ja też mam tak czasem
że czuje się głupio, pesze się przed waznymi ludzmi, caly czas zerkam do lustra, czy aby na pewno dobrze wygladam... ale czasem jest tak ze sie kontroluje i gram siebnie taka jaka chcialabym byc... i uwielbiam siebie taka... a wiesz od czego zaczynam? Prostuje sie, daje głowe wysoko , lekki usmiech , mowie nizszym glosem i ta pewnosc siebie mi wchodzi w gre.. a czasem mam tak ze np na szybko sie ubieram, ubiore cos w czym nieczuje sie dobrze, np bojowki i jakas tam bluzke i juz widze ze sie kule, zle czuje i takie tam wiec stroj tez jest wazny..:)

Gość olac wszystko
polubic siebie i wszystko dookoła ludzie zawsze ranili i ranic będą ale lepiej pamiętac tylko tych zyczliwych tamtych olać:D

Gość olac wszystko
i cos takiego wznioslego....ja uwielbiam Bajka o Wyspie Dawno, dawno temu, na oceanie istniała wyspa, którą zamieszkiwały emocje, uczucia oraz ludzkie cechy - takie jak: dobry humor, smutek, mądrość, duma; a wszystkich razem łączyła miłość. Pewnego dnia mieszkańcy wyspy dowiedzieli się, że niedługo wyspa zatonie. Przygotowali swoje statki do wypłynięcia w morze, aby na zawsze opuścić wyspę. Tylko miłość postanowiła poczekać do ostatniej chwili. Gdy pozostał jedynie maleńki skrawek lądu - miłość poprosiła o pomoc. Pierwsze podpłynęło bogactwo na swoim luksusowym jachcie. Miłość zapytała: - Bogactwo, czy możesz mnie uratować? - Niestety nie. Pokład mam pełen złota, srebra i innych kosztowności. Nie ma tam już miejsca dla ciebie. - Odpowiedziało Bogactwo. Druga podpłynęła Duma swoim ogromnym czteromasztowcem. - Dumo, zabierz mnie ze sobą! - poprosiła Miłość. - Niestety nie mogę cię wziąć! Na moim statku wszystko jest uporządkowane, a ty mogłabyś mi to popsuć… - odpowiedziała Duma i z dumą podniosła piękne żagle. Na zbutwiałej łódce podpłynął Smutek. - Smutku, zabierz mnie z sobą! - poprosiła Miłość, - Och, Miłość ja jestem tak strasznie smutny, że chcę pozostać sam. - Odrzekł Smutek i smutnie powiosłował w dal. Dobry humor przepłynął obok Miłości nie zauważając jej, bo był tak rozbawiony, że nie usłyszał nawet wołania o pomoc. Wydawało się, że Miłość zginie na zawsze w głębiach oceanu… Nagle Miłość usłyszała: - Chodź! Zabiorę cię ze sobą! - powiedział nieznajomy starzec. Miłość była tak szczęśliwa i wdzięczna za uratowanie życia, że zapomniała zapytać kim jest jej wybawca. Dlatego też bardzo chciała się dowiedzieć kim jest tajemniczy starzec. Zwróciła się o poradę do Wiedzy. - Powiedz mi proszę, kto mnie uratował? - To był Czas. - Odpowiedziała Wiedza. - Czas? - zdziwiła się Miłość. - Dlaczego Czas mi pomógł? - Tylko Czas rozumie, jak ważnym uczuciem w życiu każdego człowieka jest Miłość. - Odrzekła Wiedza.

Gość gonia_34
LUZ kobieto! wszystkich i tak nie zadowolisz! zawsze komuś się nie spodoba to jak wyglądasz albo jaką akurat zrobisz minę ! he,he ...olej to ..i do przodu!

Gość olac wszystko
może faktycznie zbyt brzydko brzmi słowo OLAĆ ale faktycznie trzeba odbierać tylko to co dobre dla nas a do toksycznych ludzi mieć dystans.