Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 14latkipytanie.

mama 14latki,pytanie.

Polecane posty

Otóż moja córka ma 14lat,skończone. I ma kłopoty z cerą,dodam,że nie maluje się i nie spędza dużo czasu przed komputerem. Pod oczami ma duże,wyraźne since jakby codziennie była niewyspana i zmęczona, jej cera nie jest jędrna tylko wygląda jak u 20laatki..co robić? Kupywac jakieś kremy?

Gość xccxv
w wieku 14 lat to normalne .. 14 latki to najczesciej pryszczaci onanisici.

Gość 1211111
"kupywać"? Naucz się najpierw dobrze języka, a potem weź się za cerę córki...

Gość Ania_Fajnaaaa
Nie prawda ja mam 14 lat i mam gładką ładną cere. :D Nie używam toników i kremów bo to tylko chwilowe :D

A co to znaczy \"jej cera nie jest jędrna tylko wygląda jak u 20laatki\" ?? Ja mam cere jak pupka niemowlaka, wiec.. to nie o wiek chodzi a o dojrzewanie i o to czy Twoja corka w ogole dba o swoja cere.

Gość KarminowaPanna
Kup jej kosmetyki z jakiejs serii dla nastolatkow np. Perfecta, Nivea, Clean & Clear , Ziaja, Garnier. W sklad tego wejda: zel do mysia twarzy, tonik, krem na dzien i na noc. Mozesz rowniez kupic świetlik pod oczy ( aptece) Twoja córka jak najbardziej powinna uzywac kremow i zeli, tylko wybierzcie takie, ktore beda dostosowane do jej wieku. Gdy zadba o cere to efekty beda widoczne juz niedlugo. Mitem jest jak niektorzy mowia, ze takiej mlodej cerze wystarczy zwykle mydlo i woda... Pozdrawiam :)

Dba o cerę... Anielica z piekła rodem co robisz,że masz taką cerę?

KarminowaPanna wielkie dzieki za rade

Uzywam kremow dla dzieci :) U mnie sprawdzilo sie mydelko i krem bambino. Szampon zreszta tez :) Wieczorem zmywam brudy z calego dnia mleczkiem do demakijazu, chociaz malo kiedy sie maluje. No i peeling raz w tygodniu.

Gość KarminowaPanna
Nie ma za co ;) Ja mam 21 lat i cere zmeczona, since pod oczami to normalka (spadek po tatusiu :P - on tez tak ma i wyglada jak miś panda), do tego skora bez blasku, raczej szara... Kosmetyki pomagaja, ale nie obedzie sie bez wyrównujacego koloryt, ale lekkiego podkladu... Świetlik pod oczy mi pomaga troche na since:) A! Zrobilam ostatnio taki eksperyment: przez dwa tygodnie pilam codziennie sok marchwiowy (typu kubus) ok pol duzej butelki na dzien.Cera zrobila mi sie śliczna! Nabrala delikatnej barwy i nie byla juz taka szara :) Niestety musialam przystopowac z tymi soczkami jak to na biednego studenta przystalo ;P

Gość a ja inaczej
na cóż ja mam 22 lata i cerę w bardzo dobrym stanie, więc z tym wiekiem to troszkę przesadziłaś :) popieram koleżankę wyżej - kup sokowirówkę i niech pije codziennie szklankę soku ze świeżo wyciśniętych owoców, warzyw, więcej witamin w diecie - ale nie takich w tabletkach. A co do kremów, to ja bym się trochę wstrzymała, bo jest ich mnóstwo na rynku i nie wiadomo który pomoże, a który zaszkodzi - na początku poszłabym z córką do dermatologa lub kosmetyczki - może oni tak fachowo coś doradzą?