Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubu0022

Co robić..?

Polecane posty

Gość bubu0022

Ja, jak narazie zdeklarowana singielka, on wolny, ale jeszcze nie zapomniał o swej byłej( zostawiła go),on cały czas mówi, że jest mu dobrze samemu, mi na nim zależy(pierwszy facet, do którego zaczęlam cos czuc), on zachowuje sie momentami tak jakbyśmy byli para, ja nie wiem co mam o tym myslec,bo on nie wierzy w miłość, a przynajmniej tak twierdzi..Nie okazuje swoich uczuc, ale czasem nie moge sie powstzrymac przed rzuceniem jakiejs aluzji..on wtedy albo ja ignoruje i udaje ze nie słyszał, albo zaczyna swoje.. Jak go do siebie zblzyc?? Oswic troszeczkę?Co o tym myślicie..?

Gość bibibuyka
ehhh przerabiał ten temat 3 lata spotykał sie ze mna jak mu sie nudziło ( chyba) czasami nawet mówił ze mamy byc razem i mam sie wprowadzic do niego, a potem znowu nic i tak 3 lata zyłam sobie z nadzieją a teraz sie okazuje ze jest z inna kobietą. Daj sobie spokój ...

Gość bibibuyka
przerabiałam ;-)

Gość bubu0022
Az tak zle..? Jestem w kropce..Szkoda takiego faceta z jednej strony wypuszczać z rąk, bo naprawdę w zyciu nie zginie, ale jest jaby emocjonalnie wypalony..A problem leży tu: Jest jedynym człowiekiem, który jak dotychczas mnie zafascynował..dosłownie..

Gość bibibuyka
chcesz Go bo on Cie nie chce ,dlatego tak go pragniesz. Nie myśl tyle , jezeli bedzie chciał to sam cos wymysli- facet potrafi. Co ma być to bedzie samo sie ułozy nic na siłe.

Gość bubu0022
ja wolaśnie nie mogę przestać myśleć..Gdzie ja nie wychodzę i czego to ja nie robię , żeby tylko przestać myśleć..Flirtuję z innymi, ale co z tego?? jak to i tak nie to, a TO, to sie przecież czuje;((