Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeremi

Jak zdobyc dziewczyne, ktora ma chlopaka??

Polecane posty

Gość Jeremi

Jestem w nia w 1 grupie, zawsze usmiecha sie, gdy przechodze kolo niej i czestw zagaduje - najczesciej z błahych powodow. Jakies rady?

Gość bubu0022
A na pewno ma tego chłopaka??

Gość po prostu KOBIETA____
Jeremi, może tak jak facet, który podoba się mnie. Dodam, że mam męża, a on żonę. Początkowo nawet mnie nieco denerwował swoim zachowaniem - bardzo pewny siebie. Nie interesował mnie w ogóle. Później zaczął się do mnie zbliżać, wykazywać troskę, nieco na bezczelnego, wcale nie pytając, czy ja tej troski potrzebuję. Obecnie mam wrażenie, że mnie uwodzi, choć sama już nie wiem, może to moje wyobrażenia?? Tak szczerze mówiąc to mam wrażenie, że ten facet zna się nieco na mowie ciała i technikach NLP. NIe wiem dlaczego wcześniej nie przyszło mi to do głowy. Pomimo tego, że wydawało mi się, że się bardzo różnimy, potrafił zacząć rozmawiać ze mną tak, że wydawało mi się, że jesteśmy super podobni. Chodzi o to m. in. żeby mówić coś, o czym rozmówca jest przekonany, co jest zgodne z jego światopoglądem. Mam też wrażenie, że ten facet powiela moje ruchy (mowa ciała), tak się dzieje, gdy ktoś się komuś podoba, lub świadomie można to robić chcąc się komuś przypodobać. Efekt jest taki, żę mnie zauroczył... i trochę jestem tym wszystkim zamotana i podłamana...