Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

od 40 dni gadam z zonatym

Polecane posty

Gość nie-moralista
"pewnie sie nie bzykaja skoro kazda noc wieczor spedza ze mna..." Ano właśnie miałem o to zapytać - chciałabyś faceta, który wybiera siedzenie przed komputerem od seksu z Tobą? Gdybym ja tak kiedyś wybrał, to uznałbym że czas umierać ;) Nawet kiedy byłem starsznie zaangażowany w internetowy romans, to żona w łóżku była dla mnie zawsze atrakcyjniejsza niż "klikanie". Opamiętaj się dziewczyno... Przecież to co opisujesz to taki banał, że nawet do serialu na TVN byłaby to za marna historia ;) Jest tylu wolnych, fajnych facetów. Nawet koło 30-tki, jeśli lubisz starszych. Po co Ci taki smutny gawędziarz?

Gość a taka jedna 24
nie mowie moze sie bzykaja ale kiedy maja małe dziecko? które chodzi spac o 21 razemz zona..i onanawet w weekend zasypia o 21 i zawsze codziennie!! sie do mnie odzywa.no chyba ze nie wiem w dzien to robia przy 3 letnim dziecku chust kto to wie.ja sie go nie pytałam ale tak sobie dedukowałam na ten temat

Gość a taka jedna 24
chyba z nudów.... jestem troche uzalezniona od netu i tak spedzam duzo czasu tutaj chyba dlatego nie mysląłam nawet zeby kogos poznac przez net sa sie napatoczył i to razcej ja nie stanowie zagrozenia dla niego tylko on dla mnie:P bo pewnei by mnie chciał pyknac

Autorko, nie przejmuj się, nie jestes sama z takim problemem. Ja także mam internetowy romansik z żonatym i dzieciatym (sama tez jestem mężatką i mam dziecko). Super nam sie pisze, ostatnio poprosil mnie o nr tel. i juz kombinuje, że kupi sobie 2 telefon, by móc ze mna gadać i by żona go nie nakryła. Może to nie do konca moralne, ale zbyt dlugo tkwię w nudnym małżeństwie, by stracić taką okazję...Tym bardziej, ze dokladamy wszelkich starań, by zachować to w tajemnicy, bo nigdy nie odejdziemy od swoich połówek. Wiesz, myślę, że na swiecie jest tyle zła i syfu, że taka niewinna przyjemność to naprawdę nic złego :P

Gość nie-moralista
@niegrzeczna - o widzisz! To jest już właściwsze podejście ;) O ile oboje jesteście pewni, że nie odejdziecie od swoich małżonków, że to tylko romans itd. Ale w razie wpadki... Oboje dostaniecie w dupę. Wasze dzieci i małżonkowie też. Twój wybór - Twoje ryzyko - Twoja przyjemność ;) Ale trza wiedzieć czego się chce. A czego chce autorka tego wątku i co ważniejsze jej przyjaciel?

Gość dymek z papierosa
Do autorki - daj sobie z nim spokój. Przecież wiesz czego taki facet szuka w necie, prawda? Na pewno nie miłości i przyjaźni z tobą, tylko okazji do małego skoku w bok. Ty sobie z nim milusio gadasz, a jak żona się dowie, to przeżyje dramat, bo będzie się bała o swoje małżeństwo. Pomyśl, czy te miłe rozmowy są tego warte? I odpędzaj żonatych napaleńców jak się do ciebie odezwą w necie, bo takie rozmówki do niczego dobrego nie prowadzą. Nie-moralista, trochę się zagalopowałeś:-) Ona mu coś rozbija? A jakim sposobem? Posadziła go przy tym komputerze na siłę? Każe pod groźbą nie wiadomo czego wypisywać do niej farmazony po kilka godzin dziennie? Trzydziestoletni żonaty i dzieciaty mężczyzna już chyba jest na tyle świadom swoich " praw i obowiązków" żeby wiedzieć, że to co teraz robi nie jest dobre. Ona być może rozbija świat jego żonie, ale na pewno nie jemu. On niestety robi to własnymi rękami sobie i żonie.

Autorko, poczytaj sobie sąsiedni topik \"Czy to już zdrada?\" na tym forum i zobaczysz sprawę z punktu widzenia żon, których mężowie \"tylko rozmawiają\" z koleżaneczkami na gg, czatach, smsach itp. Może zrozumiesz, jak wielką krzywdę wyrządzasz przyzwalając temu facetowi na pisanie do siebie. Że z niego jest świnia to juz odrębna sprawa, ale i ty nie jestes bez winy. Zakończ to jak najszybciej i nie pakuj sie w takie układy. Ktos zawsze wtedy cierpi , a zaręczam ci, że małżeństwo tego faceta na pewno nie wyglada tak \"biednie i nieszczęśliwie\" jak on opisuje - ciekawe, co jego żona miałaby do powiedzenia na ten temat. A może ona właśnie pisze na tym drugim topiku? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4034360

Gość a taka jedna 24

Gość nie wyłanczam
dopiero jk gruchnie wszystko o glebę z hukiem i smród się zrobi - wtedy niektórzy zaczynają powolutku rozumieć, że chyba robili coś nie ok :) taka ludzka tępa natura

Gość a taka jedna 24
zona przeczytała nasza rozmowe na gg jak pisalismy o bzykaniu .my sobie zartowalismy ona potraktowała to serio płacz awantura...i co on ja udobruchał teraz po prostu lepiej sie kamufluje i ukrywa... i nie gadamy juz na gg tylko smsujemy i gadamy przez fona...widziecie dla chcacego nic trudnego... to jego wybór jego zycie nie ja to inna a ze mna chociaz wie ze sobie na wiele nie moze pozwolic

Gość nie wyłanczam
ukrywa się przed zoną jak smarkacz jeszcze ją oszukał ze już z Toba nie gada i dalej to ciągnie. Naprawdę chce Ci się gadać z taką szmatka, nawet z nudów?:P Jeśli znajomośc jest niewinna, dlaczego nie potraktuje cię jak normalnej znajomej, której nie ma potrzeby ukrywać?

Gość a taka jedna 24
bo uwazasz ze zona była by szczesliwa gdyby miał tylko kolezanke.... zreszta po tym co przeczytała ma mieszane uczucia... i sie wkurwiła... co tu duzo ukrywac na jej miejscu tez bym sie wkurwiła;) zreszta ona jest jego pierwsza dziewczyna a on jej pierwszym facetem zreszta powiedział mi ze najdrozsza dziwka jest tansza od zny wiec myśle ze jakby chciał zaruchac to moze by sobie darował takie teksty:P

Gość ale bym zjadła placki
weźmie Cię na romantyzm

Gość a taka jedna 24
na romantyzm mnie wezmie bo to nie ten typ i raczej ma charakterek ciezki i nie jest to typ romantyka i wcale tego nie ukrywa..

Gość oliwia.78
cos mi sie wydaje , ze ciebie to juz chyba wzial , mowisz , ze nie jestes nim zauroczona , ale to nie prawda , wmawiasz sobie , ze tak nie jest , uwierz mi po takim czasie pisaniaz kims , ten ktos nie jest ci zupelnie obojetny , uwierz mi ,

Gość oliwia.78
a im dluzej w to brniesz , tym trudnirj bedzie ci z tym skonczyc , a nie-moralista ma duzo racji w tym co pisze !!!

Gość Zepsuta uroczystosc....
Zrobiłas dużo zla w tej rodzinie.Skonczy znajomośc z tobą....będzie szukal nowej i ty jestes odpowiedzialna za to.I pytasz jeszcze,czy to jest moralne.To jest jawne kurestwo....działanie z premedytacją.Dla ciebie to może zabawa......a dla jego zony ....rozwalone małżeństwo i mąż palant pod jednym dachem.Ale życie nieraz plata figle......może kiedyś i twoj mąż bedzie sie tak zachowywał.....ale ty chyba to zrozumiesz .......bo przeciez to nic złego i tego ci własnie życze.

Gość w... temacie...
Autorko, jesteś na początku drogi i chcesz nią iść. Gdzie dotrzesz tego jeszcze na pewno nie wie nikt, ale jest jedna pewność w tej sprawie. Skończy się to wszystko wielkimi łzami i bólem. To że waszymi łzami, to swego rodzaju kara za bezmyślność i egoizm, ale żona przypłaci to strasznie tylko dlatego, że dorośli ludzie nie mają na tyle rozumu, by przewidzieć dokąd zmierzają. Znam temat na wylot i wiem, co piszę. Ty wiesz swoje i raczej nikt Cię nie przegada. Musisz to morze łez wylać, lub być sprawcą morza łez wylanych przez innych. Szkoda.

Gość a taka jedna 24
o miłe wpisy widze:O tak jestem dziwka... słowna chyba:O

Gość nie-moralista
Ech... Widzisz kobiety, szczegolnie te starsze (w kontekscie tematu oznacza to 30+) i doświadczone mają skłonność do nieprzebierania w słowach jak trafią na taki wątek. Ja powtórze: to że wogóle tu napisałaś i to czytasz, dobrze o Tobie świadczy. Ale co Ci po tym, skoro uparcie uważasz, że wszystko jest ok? Nie wiem i nie chcę wiedzieć czy jesteś już zauroczona (jak sugerują niektórzy), czy bawi Cie z nudów taka gra... Ale mam prośbę: odgrzej ten wątek równo za miesiąc i napisz jak się Twoje sprawy mają. Obstawiam, że miesiąc wystarczy. Góra 6 tygodni. Jeszcze raz: uważaj na siebie.

Gość Sabiiiinna
a taka jedna 24 nie przejmuj sie tymi babami na forum zazdroszczą Ci tylko.

Gość Sabiiiinna
dobrze powiedziane, te co tutaj cie jadą to albo 30 latki sflaczałe już i spruchniałe, albo brzydule zazdrosne o partnera.

Gość a taka jedna 24
a ty nie-moralista ze ssowja kolezanka internetowa pisałes z nudów czy nie z nudów..po prostu dobrze mi sie gada miło spedza czas..i tyle

Gość a taka jedna 24
chciałam sie zapytac ile czasu z nia pisałes?

Gość dziewczynoo powiem ci
zebys dala sobie spokoj pomysl gdybys ty byla na miescu tej zony... puknij sie w leb tyle z mojej strony on jest nie lepszy ale ty sama do tego tez doprowadzasz tym ze dalej masz z nim kontakt

Gość dziewczynoo powiem ci
jutro tu zajrze tymczasem dobranoc

Gość kgjgkjgdklgjkg
Ja dwa lata temu poznałam w internecie faceta, miał wtedy 33 lata. Ja 16. Wiem, byłam gówniarą (nadal jestem). On miał żonę, małe dziecko. "Zakochałam" się w nim. Dużo rozmawialiśmy, prawie codziennie. Potem zaczął się rok szkolny i nie miałam już tyle czasu, ale im mniej z nim miałam kontaktu, tym bardziej mnie kręcił. Oprzytomniałam stosunkowo niedawno, bo jakiś niecały rok temu. Już z nim nie piszę (a dokładniej mu nie odpisuję). Osobiście uważam, że nie stanowiłam zagrożenia dla nikogo - w końcu nie zostawiłby żony z dzieckiem i poukładanego życia dla małolaty. Ale przez internet nie tylko rozmawialiśmy, wymienialiśmy się zdjęciami (BARDZO różnymi) itd. No cóż, było, minęło, człowiek uczy się na błędach. Dowiedziałam się (na jednym z portali społecznościowych), że jego żona spodziewa się drugiego dziecka. Mam nadzieję, że on "wydoroślał" i zajmuję się rodziną a nie gówniarami z internetu...

Gość a taka jedna 24
dobra wiesz miałam 16 lat a on 33 ...heh sorry ale to juz dla mnie dziwne ze w ogole z toba gadał my sie wymieniamy zdjeciami rowniez...ale normalnymi;) długo tak gadaliscie? u nas to jest tak ze gadalismy na gg codziennie od 1 do 3-4 zalezało od dnia.teraz dzwoni do mnie czasem i gadamy po 2 h i smsujemy wieczorami na gg gadamy tylko rano bo jest w pracy a ja sie szykuje do szkoły wysyła mi rano smsa na pobudke:O itd...wiem chujowo sie to rozwija mam tego świadomość mam nadzieje ze w pore sie opamietam:O

Gość nie-moralista
A jakoś tak po 5 tygodniach conocnego pisania byłem gotowy Himalaje dla niej przenosić, nie mówiąc już o rzuceniu żony :) Kiedyś sporo czatowałem, gadałem z wieloma ludźmi i wiem, że takie znajomości jak Twoja zazwyczaj dość szybko zmierzają do kulminacji. Prawie nigdy nie przeistacza się to w długotrwałą, spokojną internetową znajomość... I zazwyczaj kolejne etapy są podobne: czat, maile, smsy, fon, real... Dlatego obstawiam, że masz przed sobą góra parę tygodni tej znajomości, zanim facet nie zacznie szaleć ;P