Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tubiska

Tabletka po

Polecane posty

Gość Tubiska

Zaliczyłam malą wpadne z moim chlopakiem..kochaliśmy się bez zabezpieczenia i to był dzień dostania miesiączki moje cykle sa regularne co 28 dni no i niestety nie zdarzyl..na nastepny dzień poleciałam szybko po tabletke "po" bo wiedzialam co się swięci wziełam espelle ale co najgorsze niestety stwierdziłam chyba głupio, że przecież jeżeli ja wziełam to jestem zabezpieczona na te 72 godz i kochaliśmy się w ten dzień jeszcze ale no niby wtedy zdarzyl..okres mi się spóźnił 6 dni ale teraz juz mam 2 dzien i jest niesamowicie obfity oraz bokli mnie wszystko co się da..czy jeżeli bylam ze tak powiem na tej tabletce to byłam bezpieczna? czy to mozliwe ze jestem w ciąży..?

Gość ty jestes nienormalna
po 1 dzien przed okresem to dzien bezplodny po2 masz okres po 3 o co ci chodzi???????????

Gość dariqqq
wiadomo ze tabletka po, to duza dawka hormonow i twoj orgaznizm znowu musi sie przestawic. Nie jestes w ciazy.

Gość Tubiska
Po prostu tyle się naczytałam o tym wszystkim że panikuje doslownie bo czasami piszą, ze nie ma znaczenia ze sie ma okres poza tym tabletka "po" wywoluje rozne fanaberie..ze w dni nieplodne ez zdarzaja sie wpadki ja zassze doszkuje sie jakiegos ale

Gość z choinki spadłas i tyle