Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka222

do kt tyg ciązy...

Polecane posty

Gość calineczka222

utrzymuje się ból taki jak na okres...?

Gość sesasi
Nie powinno wogóle boleć. jeśli czujesz ból taki jak przy okresie odwiedź natymiachst swojego ginekologa bo może to poczatki poronienia albo inne niepokojące powiklania.

Gość calineczka222
nie wiem czy jestem w ciazy dzis jest moj 49 dzien cyklu... ponad tydz temu robilam test domowy z moczu i wyszedł neg. ale przez caly ten czas odczuwam kilka razy dziennie ból podbrzusza taki jak na okres...

Ja miałam bóle brzucha do 10 tyg. ciąży...W 7 m-cu musiałam przyjmować Fenoterol, bo skończyło by się wcześniejszym porodem. Najlepiej powiedz swojemu ginowi o tym bólu..on ci doradzi najlepiej..:)

Gość bielszczanka_24
czyli jednak wystepuja takie bole... jutro rano wykonam test ( z moczu) jezeli okaże sie ze jestem w ciązy to szubko udaje sie do lekarza a jeżeli to nie ciąża to również bo to jest nie normalne nigdy nie miałam tak długich cyklów...

Ja na początku myślałam, że to okres (spóźniony) się zbliża, a okazało się, że byłam w 7 tc :) Takie bóle chyba dość rzadko występują. Żadna moja znajoma ich nie miała...ciekawe od czego to zależy.

Gość bielszczanka_24
tez mialas tak długi cykl jak ja teraz...? kiedy wyszedł Ci pozytywny test...? bo mnie zastanawia ten wykonany ponad tydzien temu czyli w ok. 38 dc...czy mogl sie on mylić?

o...to było już parę lat temu i szczegółów nie pamiętam, ale okres spóźnił mi się 2 tyg. Cykle wtedy miałam dość długie (teraz biorę pigułki) :) i możliwe, że ok 28 dni...

Gość bielszczanka_24
mnie sie spoznia juz ponad 2 tyg.... i cały ten czas brzuch pobolewa... no i sama juz nie wiem ... mysle ze jutro czyli w 50 dc test domowy powinien wykazać ciąże ( gdybym w niej była) bo w 38 dc jej nie wykazał

Gość na opakowaniu
mnie tez sie kiedys spoznial 2 tyg - choc wydawalo mi sie ze nie moge byc w ciazy to jedak bylo zastawiajace bo nigdy wczesniej az tyle mi sie nie spoznial. Zrobilam jeden test w domu wyszedl negatywny. Za kilka dni umowilam sie na wizyte u lekarza tam zrobili mi jeszcze jeden znowu negatywny. Powiedzieli ze jak miesiaczka nie przyjdzie za kilka dni to mam znowu sie pokazac. Przyszlam za kilka dni znowu zrobili test i znowu negatywny. Juz nie wiedzialam co sie dzieje a mialam takie wlasnie bole jak na okres tylko go nie bylo widac....No ale w koncu sie pojawil. Spoznienie moglo byc spowodowane przeziembieniem albo czym innym...ale juz wiecej mi sie to nie zdazylo

Gość bielszczanka_24
chora nie bylam, stresów nie miałam, klimatu nie zmieniałam dlatego też obawiam "sie ciąży a być może to tak jak u Ciebie duze opoźnienie...

Gość otoz.
moze cie brzuch bolec.....mnie bolal przed terminem @ ktora nie przyszla oczywiscie.....i boli mni nadal, nie tak jak na poczatku, ale zdarza sie....9 tydzien

Gość manna30
Mnie okropnie bolał brzuch prawie do końca 3 miesiąca. był to ból jak na jedną z tych najgorszych miesiączek. ciąże miałam zagrożoną i do końca 4 miesiąca musiałam leżeć i brać duphaston by nie poronić. niezależnie od wyniku testu do lekarza powinnaś się zgłosić,

Gość bielszczanka_24
oczywiscie ze sie zglosze... dam jutro znac jaki byl wynik testu...

Gość bielszczanka_24
jestem w ciązy wyszły 2 kreki!!!