Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwiedziona/

Dobrze zrobiłam?

Polecane posty

Gość zwiedziona/

Nie widzialam sie z moim chłopakiem tydzień czasu bo tak sie ułożyło, ze przypadło mu przez cały tydzień pracować do 21 czasem do 22. Dzisiaj do niego przyszłam, najpierw był przeszczesliwy ale to tylko przez jakies pół godziny. Powiedzial , ze musi sie przespac, mysle sobie ok niech sie z 30 minut przespi , a ja sobie poleze i ogladne cos w TV. Lezalam tepo przez ponad godzine ogladajac Maske , któa widzialam z tysiac razy. Szanowny pani sie obudzil ale to i tak byla podobno moja wina , ze sie obudzil bo ja sie wiercilam. Zacza robic frytki bo powiedzialam , ze burczy mi brzuchu. Zrobil i zacza tak lapczywie jesc, ze przy moim tempie to bym z 3 zjadla i po frytkach. Wiec mu mowie, zeby zwolnil albo mi troche zostawil bo nic nie zjem , a on do mnie , ze jak sie nie najem to w domu sobie zrobie i na jedno wyjdzie. Tym tekstem juz wie wkur..lam ale siedze, a on ciagle patrzy na zegarek, ja do niego co tak obserwujesz a on sie zacza glupio smiac, ze patrzy kiedy bedzie moj czas. Na to wstalam . walnelam frytkiem do miski, ubralam sie i wyszalam. I teraz moje puytanie dobrze zrobilam??

Gość Bardzo dobrze

Czy dobrze, nie wiem... Jak miałam problem do chłopaka trzeba było przysiąść i z nim pogadać. Myśle, że to byłoby dobre ;] A zachowałaś się jak dzieciak strojący focha o głupią frytkę...

Bardzo dobrze...Trzeba mieć swoją dumę...Łaski chłopak nie robi, że z tobą chodzi, a jak nie ma dla ciebie czasu i żałuje ci frytek to ...takiego kopnęła bym w d...ę!

Gość zwiedziona/
Dzieki dziewczyny:) Mialam male wyrzuty sumienia jak szlam do domu, ze tak zrobilam, ale teraz wiem, ze nie mam czemu ich miec:)

Gość aaaaaagggggggaaaaaaattttkkkaaa
Ale też powinnaś uszanować to ze cały tydzień pracował i chciał sie przespać i dlatego nie był w humorze i on może naprawde nie chciał Cie wkurzyć..

Gość zwiedziona/
Ja rozumie, ze moze byc zmeczony ale spał prawie do 12 no to ile mozna. I inaczej by bylo np. Mowi , ze jest zmeczony i nie ma na nic sily. A on jeszcze mial sile sie pokochac , a potem jeszcze mnie denerwowac.

Nie dobrze. Na jego gówniarskie zachowanie odpowiedziałaś podobnym poziomem. Gratulacje :O

Wiesz moj chłopak pracuje od 3:00 do czasami do 19 wieczorem wiec gdy nadejdzie niedziela to tez nie ma siły na nic a weż sie postaw w jego sytuacji( choc moim zdaniem dobrze zrobiłas wychodzac bo sie zachwał jak gówniarz..)

Gość zwiedziona/
Ja z potrafie zrozumiec , ze moze byc zmeczony ale nic mu nie daje prawa zeby tak do mnie mowic.

Gość zjedz marchewke
nie, zachowałaś sie jak gówniara. koleś zmęczony po pracy, a tu mu akcje odstawiasz :o i pisze się: rzuciłam frytką a nie frytkiem, toż to rodzaj żeński jest :o

A moze głodny był i dlatego ze frytki chciałas mu zjesc to może o to sie wkurwił?

Gość Jakbym mu czytała w myślach
" Przyszła, dała bzyknąć, to czego tu jeszcze siedzi i w dodatku wyżera mi frytki. Muszę babę pogonić".:O

heh ja też bym sie wkurwiła...:D

mój by sie ak nie wazyl nawet powiedziec . z liscia bym twojemu jeszcze dała. DOBRZE ZROBILAS;*

Gość zawiedziona/
Pewnie był bardzo głodny po tym byczym obiedzie o godzinie 15;/;/

Gość Jakbym mu czytała w myślach
Potraktował Cię jak lalę do bzykania, a nie jak swoją dziewczynę.

a chociaz zaczął dzwonic z przeprosinami czy cos?

Gość zawiedziona/
Taki wielce zmeczony, a zeby sie pokochac i jeszcze do mnie takimi tekstami walic to mial sile;/

Gość zawiedziona/
Nie dzwoni, nie pisze;/;/;/

faceci to swinie ... ;/ jejku ale sama sie do niego nie odzywaj ;)) wyłącz telefon ;) ja tez mam obecnie wyłączony bo moj tez mnie wkurzyl ostro ;)) a po ile macie latek :> ?

Gość zawiedziona/
telefonik wylaczony:) Nie bede sie wnerwiala jeszcze dodatkowo:) Ja mam 18 , on jest troche starszy.

zawiedziona - to jestesmy w podobnym wieku hehe ;PPP ja mam 17 niedlugo 18 ;p a on ile starszy ? bo moj ma 19 rocznikowo:))) jeszcze dziś w nocy albo jutro będzie przepraszał:))

Gość zawiedziona/
hehe moj ma uparty charakterek wiec dzisiaj sie pewnie juz nie odezwie:)A o co wam poszło? Jak nie chcesz tutaj pisać to możesz podać gg:)

facet wraca z pracy. zmordowany. zmeczony i spiacy. a ty przychodzisz i glowe mu zawracasz. jakby tego jeszcze bylo malo on ma zrobic ci jedzenie. i jeszcze fochy strzelasz? za przeproszeniem: na kopach bys z mojego domu wyleciala za takie cos!

Gość zawiedziona/
Jkawraca. W sobote pracowal do obiadu i byl zmeczony to juz nawet sie nie spotykalismy. Ale dzisiaj , w niedziele spal do obiadu i co niby jeszcze zmeczony. I teraz znowu caly tydzien sie nie bedziemy widziec bo tez bedzie pozno konczyl;/;/