Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorączka sobotniej nocy

Przygody z mężczyznami z obcych krajow, dziewczyny kogo juz zaliczylyscie

Polecane posty

rozpoczynajac ten temat zdaje sobie sprawe ze juz gdzies kiedys zaistnial podobny, jednak chcialabym go troszeczke odswiezyc i nie zasmiecac opiniami mezczyzn ktorzy sa tu niemile widziani. Z racji tego ze wielkimi krokami nadchodzi lato to mi juz zaczyna odbija szajba, bowiem wysokie temperatury powoduja u mnie obled i pozadanie wszystkich seksownych mezczyzn. Chcialabym zebyscie sie i wy kochane wypowiedzialy, wyliczyly ilu i jakich juz zaliczylyscie, lub zamierzacie. Nie, nie chodzi tu o to zeby sie wzajemnie wyzywac od dziwek, normalnie dziewczyny ktore lubia zbladzic i urozmaicic sobie zycie z nudnymi polaczkami, co przezylyscie?

Gość Kocyk
Z Żydem.

To moze zaczne od siebie, kreca mnie nieziemscy bogowie pochodzacy z cieplych krajow, tacy jak hiszpanie, mam na ich punkcie fiola, sa tak piekni ze az serce boli z rozpaczy ze nie mozna ich wszystkich miec tylko dla siebie, musze was powiadomic ze i oni sa w stanie stracic glowe dla blondynek, tez maja na ich puknie swira,

juz jakis sie wtracil dziad!

przepraszam ze tak chaotycznie ale na sama mysl zachowuje sie dziko, No to zacznijmy,

Gość Kocyk
Nie jestem dziadem! -.-

Jesli opisujecie mezczyzn to piszcie z jakich byli krajow i co ich charakteryzuje w lozku

Gość ale topik niech skonam
ty goraczka piszesz sama ze soba heh, swedzi cie zdziro to cie podrapie. widzisz ze nikt nie chce z toba pisac to stul ryja

halo halo czy tylko mi sie nogi uginaja na widok poludniowcow?

topik trzeba jakos rozkrecic, powoli, uspokoj sie nie wyzywaj nie moja wina ze masz zly dzien i maleo cienkiego fiutka

Gość turbo shovel
Polaka i Greka. Nie jestem typem lubiącym gorące ale epizodyczne romanse. Z obydwoma byłam z kilkuletnich związkach. Z Grekiem (mój pierwszy facet) - 4,5 roku, mieszkaliśmy razem, byliśmy zaręczeni - rozstaiśmy na 4 m-ce przed ślubem. Z Polakiem - 7 lat - do dzisiaj razem - jesteśmy małżeństwem - spdziewamy się drugiego dziecka. I zdecydowanie wolę Polaka. Pod względem łóżkowym, życiowym, społecznym.

Gość to twoje życie z nudnymi
polaczkami,zawdzięczasz temu że jesteś brzydsza od końskiego gówna,i to jest twój problem,jeśli miałaś nudnych "polaczków" ty zasrana polaczko !

ty notowany wypowiadasz sie na kazdy napotkany slepo temat..nie jestem zakompleksiona skarbie, jestem atrakcyjna i nie ma polaka ktory sie za mna nie obejrzy a w towarzystwie zawsze jestem w centrum i dodam ze nie jestem typem joli rutowicz ani zadnej dody, jestem normalna ale mam slabosc do poludniowcow, temat niby pusty ale komu mam sie zwierzyc z tego moze chlopakowki?

Gość Candy_sh0p_21
A więc ja straciłam głowe dla gorącego latynosa... A dokładnie dla kolesia z Karaibów :) Poznaliśmy sie w Amsterdamie i od razu zaiskrzyło... Poszłam z koleżanką (ona blondynka ja szatynka) na disco i prawie wszyscy faceci w klubie chciali z nami gadać, stawiać drinki pewnie też uprawiać seks ale tego nie sprawdzałyśmy :) I wtedy zauważyłam jak ON rusza sie na parkiecie... ON tańczył z inna dziewczyną ale patrzył cały czas na mnie :) no i tak sie zaczęło... Przez jakiś czas spotykaliśmy sie ale ja wróciłam do Polski... Do dnia dzisiejszego dzwoni do mnie od czasu do czasu... Co mojego obecnego faceta doprowadza do wściekłości :) Ale polecam facetów z Ameryki Środkowej :)

i dlaczego tak trudno jest zrozumiec ze zapraszam do rozmowy same kobiety a was tu nie chce, kto tu jest zakompleksiony poszukaj tematow bardziej interesujacych niz ten ktory doprowadza cie do szalu, duzo sie teraz o tym pisze i to nie tylko moja opinia, tak wole poludniowcow, i w lozku sa od was lepsi, wy potraficie tylko sie w mgnieniu oka spuszczac, a wasze pieszczoty opuszkami palcow bola, ha

dosc tlumaczenia, mialam doczynienia z polakami i bedac za granica chcialam doglebniej poznac hiszpana czy cos w tym zlego, nie macie w sobie nic pociagajacego niestety, przepraszam sa wsrod was napewno cudowni faceci ale nie kocha sie was za wyglad ani za seksapil czy to cos w sobie tylko tak po prostu za ciapowaty charakterek, skoro nie wiecie o czym mowie to nie wypisujcie tu nic, latynosi, hiszpanie maja w sobie ten blysk i temperament ktorych wy nigdy nie odgadniecie i od razu rozjasnie wam umysly nie zaciagaja oni od razu dziewczyn do lozka tak jak sie pisze o arabach....

zreszta jak tu nie wymieknac palmy, gorace wieczory, dzwiek hiszpanskiej gitary...czarne oczy, ciemna karnacja, wlosy.......hmmmm wydzwiek ich jezyka, carino carino.... a z polakiem randka pod blokiem, wlosy prawie na lyso, blond przeswity, dzwiek wydobywajacy sie z komorrki oczywiscie hip hop, i wydzwiek polszczyzny ..bo kurwa to bo kurwa tamto....eh a o tancu nie ma mowy bo sztywniaki z was

Zaje... przystojny Włoch, który ocierał się o mnie podczas tańca w Cin. i nucił w rytm piosenki \"I like the way you moving\" :-) Do tej pory jak słyszę ten kawałek, to... hm :p

prosze i nie przekonasz mnie za jestem pasztecikiem ktory szuka za granica...czy ja mowie ze anglicy sa przystojni? nie! czy ukraincy?nie!czy inni?nie! wiem o czym mowie i dziewczyny ktore sa w temacie tez...wyobraz sobie o czym mowie, jestes nudny i za duzo sie tlumaczysz, niby mi a tak naprawde przekonujesz sam siebie, wielbiam poludniowcow i zdania nie zmienie!

widzisz kiciulko ty wiesz o czym mowa, te ich ruchy! zadbani szalenstwo w oczach...

nie cytuj mnie juz nie cytuj! heh wiem co mowie i 3 moje przyjaciolki 10tki kolezanek, setki znajomych twierdza identiko

Ale narzeczony Polak, też potrafi ;) A przynajmniej mentalność ta sama i w wogóle... Cudzoziemcy szukają Polek z wygody, dla seksu, bo jesteśmy dobrymi materiałami na żony... i z wielu innych powodów, nie sposób wszystkich wymienić... Przygody z cudzoziemcami traktuję jako miłe wspomnienia, z których nic nie wynikło. Na koniec powiem tak: Hiszpanie, Francuzi, Włosi, Latynosi i inne "eroytyczne fantazje" są dobre, ale na krótko, na dłuższą metę nie wiązałabym się z cudzoziemcem, jednak "DOBRE, BO POLSKIE" :p

dobre polskie flaki z olejem....zawsze przygarna...ja to mowie bo jestem w zwiazku z hiszpanem od 3 lat i wiem co mowie...nigdy sie tak nie zakochalam, a wczesniej bylam w zwiazku z polakiem 2 lata. bylo ok ale czegos brakowalo. od naszych wieje nuda i punto. Z moim Jorge nigdy sie nie nudzilam i seks zawsze byl jakis urozmaicony zreszta to juz kwestia jak kto lubi

wiedzialam ze tym zaatakujesz...mialam cie uprzedzic..ale po co a kim ty jestes zamiast opiekowac sie swoja kobieta lub mezczyzna jak tam wolisz siedzisz na kompie calymi dniami i czytasz i masz wypaczone zdanie...zamilknij i odejdz jasno napisalam i widzisz przez ciebie topik nadaje sie do usuniecia

Gość daisy88
meksykanin...mmm jedliśmy w nocy na plaży truskawki i nutelle przy ognisku i najpiękniejszym niebie jakie kiedykolwiek widziałam... Nie to żebym gardziła Polakami czy coś w tym stylu, to był tylko wakacyjny romans albo uważam, że było warto bo do tej pory jak wspominam to mi ciarki po plecach przychodzą. hehe chciał, żebym się do Meksyku z nim przeprowadziła :D

Gość robaczek41 offline
a jaruś znów zaczyna :D

jarek skoro 170 i 54 kilo to dla ciebie maly pasztecik ...o lsniacych dlugich wlosach i szlachetnych rysach twarzy nie wspomne, moge to napisac bo jestesmy anonimowi i nie dojdziesz juz tego kim jestem bo takich kobiet mnostwo

jorge to nie kobieta ale z ciebie pustak zanim bym cos trzepnela to bym sprawdzila jorge to po polsku jerzy downie

Gość Nie chciałbym być takiej
U mnie taka, która spała z obcokrajowcem jest skreślona

,