Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorączka sobotniej nocy

Przygody z mężczyznami z obcych krajow, dziewczyny kogo juz zaliczylyscie

Polecane posty

ale jestes burok! łohoho. Kojarzysz tylko imiona polskie, Czy uwazasz ze jarek to fajne imie? jarus brzmi mi jak jakas ciota a i nawet nie wiesz jak mi pochlebiles,przekonales mnie jeszcze i ty ze jestem boska...

poczytalam sobie wlasnie opinie o tobie....nie mam nic do dodania

a mi sie podoba jorge gdybys nie wiedzial bo pewnie znasz troche angielskiego z piosenek wiec jorge czyta sie chorche

Gość to twoje życie z nudnymi
gorączka sobotniej nocy -> ty głupia cipo, nie wiesz ,że określenie "polaczek" jest dla polaka obrażliwe ? Szczególnie jak tak mówią cudzoziemcy na polaków, a ty niby polka jesteś ? Jesteś polaczka, co daje dupy każdemu za granicą, i stąd taką opinię mają polki u cudzoziemców.Żal mi ciebie.Piszę celowo o tobie z małej litery, na nic lepszego nie zasługujesz :-O

przez moent zal mi sie ciebie zrobilo, albo jestes informatykiem albo jestes sfrustrowanym facetem, nie do konca zlym, nie chamem, ale nieszczesliwym samotnym niemogacym sobie ulozyc zycia ...karaluchem.ja mam takie zdanie zeby ulozyc sobie fajnie zycie nie trzeba byc super pieknym ani wogole ladnym trzeba byc otwartym i sympatycznym.. nie mam nic do ciebie ale ty masz do mnie nie znajac mnie, co masz do tego ze lubie taki typ faceta dodam nie kurwie sie a za to mam stalego partnera na ktorym moge sie wyzyc seksualnie czego tobie brakuje tak brakuje ci tego zeby jakas laska porzadnie sie na tobie wyskakala...

Gość koniokrattt
Jaruś dziś się nie wymasturbował....dlatego taki nerwowy.... czesc Jaruś ;>

i jarek nie podawaj sie za innych bo nikt tu juz prze ciebie nie zaglada

Gość koniokrattt
gorączko....- widać ześ nie tutejsza ;p normalnie nie dyskutuje się z Jareczkiem tylko go się olewa strumieniem zółtego ciepłego moczu - on tak lubi. a co do "polaczków" - i ja się nawet obraziłem. przez takie cipy jak ty polskie kobiety mają złą opinię. idz szlifuj hiszpańskie fiuty.

Gość koniokrattt
co tam Jarek misiu drogi słychać?

Gość to twoje życie z nudnymi
za nikogo sie nie podszywam,piszę za siebie, o tym co myślę o takich jak ty....

Gość mialam chlopaka hiszpana
tysiac razy ladniejszy od polakow,ogolnie mi sie polacy nie podobaja,wiekszosc nawet mlodych chlopakow kiepsko wyglada,o starszych nie wspomne... mialam tez chl polaka - i pieprzenie ze polak ma zasady,jest taki uczuciowy,prawy itd mozna w ksiazki wlozyc. ale za to nie cierpie latynosow autorko a mieszkasz w pl? ja akurat w hiszpanii wiec mam to conajlepsze na codzien:)

wogole to jarki i tym podobni jestescie ciotami siedzicie na scisle okreslonym damskim forum i nagabujecie....wstydzcie sie ja szlifuje ale tylko jednego hiszpanskiego fiuta i robie to z wieeeeeeeeelka przyjemnoscia

Gość koniokrattt
jaaruuuś tak z ciekawości- skad wiesz, ze laskom podoba się Twoje imię, skoro ty ich nienawidzisz i podobno jesteś sam ;p a w ogole to ty homo jesteś. nie paieasz?

Gość koniokrattt
ja to se marze, ze jarek mi kiedys wyszlifuje....

ja mieszkam w hiszpanii i dlatego wiem co mowie....tez napawam sie na codzien ich pieknoscia....a wiem mowisz o pokemonach tez mi sie nie podobaja

jesli wg ciebie ktos kto sie urodzil w granadzie i jego rodzice sa prawdziwymi hiszp jest latynosem to przepraszam ale chyba nie wiesz co znaczy to slowo:)

jaja dobre co nie nazywac hiszpanow latynosami no mowie juz po raz setny ze tu jakies ograniczency pisza

to wyzej bylo do jarka ktory uwaza ze kazdy hiszpan to latynos------latynos to ktos z ameryki poludniowej-ciemne oczy,wlosy,ciemna karnacja niekazdy hiszpan to ciemny brunet ale o czym my gadamy

pewnie na google szukaja o jakiej granadzie wspomnialas

no nie kazdy ale przewaznie brunet i ciemne wloski i oliwkowa karnacja..

:D mysle ze jakbym napisala Madryt tez tak by bylo:D

ja mieszkam w madrycie a ty?napisz ile bylas z tym chlopakiem i jak to wygladalo, przyznajesz ze oni maja to cos, ja np jestem szaleje za nimi, chce sie zyc wychodzisz rano slonce cie otula na ulicach takie ciacha i ten ich jezyk brzmi tak apetycznie

sorry ale zaraz pewnie powiesz ze hiszpan wyglada jak np kolumbijczyk?:D

mialam chlopaka hiszpana prawda ze trzeba najpierw tu przyjechac a potem roznica jest widoczna golym okiem czym sie rozni hiszpan od pokemona

mieszkam na jednej z wysp Balearow. a z tym chlopakiem bylam tylko przez 3miesiace,nie bylam wtedy zbyt zaangazowana w to bo mialam wazniejsze sprawy szczerze mowiac,ale wspominam dobrze,cos czego wyjatkowego czego nie przezylam z bylym polakiem.wszystko jest inne,u plaza,inny klimat a w polsce buro,smutno. inne podejscie do zycia tez mi sie podoba:)

dokladnie to podejscie do zycia, tez to pewnie wynika z ogolnego klimatu kraju,

buhaha jarek co tak bronisz polakow? prawda jest taka ze w Hiszpanii polacy raczej nie maja jakiegos powodzenia-brzydcy,z nadwaga,rozbudowane miesnie piwne,brak wykszatalcenia bardzo czesto,zenujace zarty plus kiepska znajomosc jezyka-nie sa atrakcyjni pod zadnym wzgledem

no to nie tylko ja mam tak pieknie i wyraznie rozmalowany obraz polakow zwlaszcza tych w hiszpanii,nie chce obrazac tych wartosciowych bo i takowi istnieja ale tacy tu nie przesiaduja

wiesz jak ja czasem wole sie nie przyznawac,ze jestem polka. tak czy siak jesli mam do wyboru polaka lub hiszpana to wole hiszpana. i tronke smieszy mnie to gadanie o tym ze tak zdradzaja- a w polsce to cos takiego nie istnieje??wszedzie sa klamcy,oszusci,kurwiarze.

prawda jest taka ze ty o hiszpanach hiszpanskim i hiszpanii bladego pojecia nie masz!sam hiszpan na byle co nie spojrzy, a polki dziwki ktore sie tu puszczaja rzna notorycznie ale marokancy,