Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakZaopomiec ozChlopaku i wzb

jakZaopomiec ozChlopaku i wzbudzic w nim zazdrosc?

Polecane posty

:( chce by zrozumial co starcil mam zlamane serce ciagle placze prosze o rady

Gość asdsaasdasdas
zapomnieć czy wzbudzić zazdfrość/litość? Bo to dwie różne sprawy

Gość kkkkkkkkkk
chyba nigdy nie chcesz zapomniec, skoro chcesz w nim wzudzac zazdrosc i dalej brnac w to g....

wzbudzić zazdrośc w chłopaku / w byłym chłopaku tak?/ weź związ się z kims o 3 lata młodszym, ustawiaj czułe stany opisowe na gg dla tego nowego, ciesz się życiem i gadaj z innymi facetami - zzielenieje były z zazdrości jak nic

chce by zrozumiela co stracil. By mu gula skoczyla. I co ie szanuje sie pzrez to mam plakac po katach?

Gość pośmiać się można...
zajmij się czymś i nie myśl tyle o tym co było zazdrość wzbudzić hmmm...zależy jak wiele was łączyło...jeżeli to był długi związek to na pewno będzie załował tylko ty się o tym nie dowiesz jeżeli to było coś przelotnego to pojdzie dalej i nie wspomni...wiem to po moim ex on do dziś nie może sobie darować mimo że minęło już połtora roku on ciągle miło mnie wspomina a bylismy razem 2 lata

on. chce by nie myslal,ze byl moim swiatem chce by pozalowal kroku nie chce siedzuie ci plakac chce zrobic cops ze soba

Gość kdjcbierbv
ale co on niechce mieć z tobą już nic wspólnego nic nie da sie zrobić ile razem byliście??

bylismy razem 2 mc to ktiretko ale pokladalam wielkie nadzieje wydaje mi sie,ze tylko do ozka mnie mial i sciamnial ale po co wiec do rodziny zaprosil? zreszta niewazne chce by poczul bol, zawisc ze mnie stracil juz do fryzera sie zapisalam daje sztuczne opisy na gg ,ze niby z kims (facetem ) np do ina ide

ja nie chce go. chce by zrozumiela,ze moge sie podobac,ze nie zapedzil mnie w kompleksy ciagle powtarzajac,ze jestm dla niego za glupia za niska za gruba. Chce by widzial,ze jestem silniejsza niz mysli, ze dam rade

wiem w jakim stanie jesteś autorko tematu...miałem podobną sytuację , najlepiej bedzie jak dasz sobie zcas i zamkniesz ten rozdział i znajdziesz innego, który doceni Twoje uczucia.. trudne jak diabli i dużo cierpienia będzie kosztować ale innej rady nie ma

Gość dckjvbwi
no to się najprawdopodobniej sparzyłaś dwa miesiące pójdzie w zapomnienie szybko dla niego co najwyżej możesz bo i nie masz innego wyjscia to przeboleć jakoś ....zazdrości raczej nie wzbudzisz chyba że naprawdę któregoś dnia zobaczy twoje nowe zdjęcia na nk i będziesz wyglądała odjazdowo i powie ale ja głupi byłem taka dzagę pościć płazem aj....

autorko to wychodż do ludzi i znajdż sobie innego mena - nie koniecznie jako chłopaka jeśli Twoje zasady i mentalnośc Ci an to nie pozwalają ale np. przyjaciela i spedzaj z nim dużo czasu;)

ale ja z nim studiuje na 1 roku boli mnie ze zarywa do mojej kolzanki a ona chetna... czuje sie jak worek na sperme ja sie zaduzylam' czuje sie od niej gorsza chce popracowac nad soba

czuje,ze chcial mnie tylko do lozka,ze opowiadal bzdury o milosci a tylko ruchal mnie :( za przeproszeniem,ze to w niej sie zauroczyl. Strasznie mi ciezko. Boze jak to boli...

ja swoją ex też widuję na zajęciach ehhh ciężka sprawa ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - sytuacja ta napewno wzmocni Twój charakter

a myslicie,ze jak zobaczy mnie z mnowa fryzura, pare kg mniej, lubiana itd zal mu dupe scisnie czy moze miec tak totalnie wyjebane,ze nie? ;( chcialabym by go to zabolalo. Juz udaje, za mam nowego niby

Dlaczego kobiety tak uwielbiają zemstę? :D Przecież zemsta to uczucie głupich i prowadzi do powolnej katastrofy. Poza tym rujnuje serce osoby, która posiada to uczucie. Dlatego masa kobiet jest nieszczęśliwa i niespełniona, bo pielęgnuje w sobie negatywne uczucia zamiast pozytwynych :O Gdybym ja, jako człowiek biznesu kogoś nienawidził, to bym zbankrutował po miesiącu, bo to uczucie nalezy do szatana. A szatan to zło i ciemnosć.

zrozbil mi krzywde wykorzystywal chce zemsty

Teraz dopiero przeczytałem cały temat i już widzę schamat Twojego nieszczęścia. 1) Popełniłaś grzech dająć tyłka bez slubu i lecąc na dobry bajer 2) Popełniając grzech skrzywdziłaś siebie 3) Skrzywdziłaś siebie, bo jak widać cierpisz teraz przez swój grzech (i grzech tego kolesia) 4) Jeden grzech popycha Cię do kolejnego grzechu jakim jest nienawiść i chęć zemsty Szatan ma Ciebie teraz w swoich rękach i jesteś na dobrej drodze, żeby stać się wyrachowaną kobietą, ktora do konca życia będzie nieszczęśliwa, a uśmiech będzie jedynie przykrywką łez :)

uczucia, zwłaszcza te które ktos potraktował jak śmieci rodzą chęc zemsty, a ja moze wydać sie to mało męskie odpuszczam sobie już wszelkie zemsty:P wierze za tow to ze kiedyś też będe szczęsliwy że pokocham szczerze i ona też odwzajemni to uczucie - a wtedy "niczego już nie będzie żal" jak w piosence comy

a ja nie jednak zainwestuje w siebie nie bede dostawac kolejnych "policzkow"

:(

Walcz o swoje szczęście:) Nie szukaj zemsty, ale walcz o swoje szczęście, daj sobie na nie szansę:) Gdy zobaczy, że bez niego tryskasz energią, to go zaboli, a Ty odnajdziesz radość życia:)

Gość yreyeryye
lidiena (lidiena@o2.pl) Walcz o swoje szczęście Nie szukaj zemsty, ale walcz o swoje szczęście, daj sobie na nie szansę Gdy zobaczy, że bez niego tryskasz energią, to go zaboli, a Ty odnajdziesz radość życia ale pieknie napisane