Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksuolożka

poradnia seksuologiczna- zapraszam na moj topik

Polecane posty

Gość seksuolożka

jesli macie jakies pytania, sluze uprzejmie pomoca czekam na te zabawne oraz jak najbardziej powazne

Gość BikiniKill
co zrobić żeby współlokatorzy zamykali drzwi podczas kiedy uprawiają seks na cały głos

Gość za szybko dochodzę

Gość seksuolożka
to normalna potrzeba fizjologiczna, nic zlego dlatego jedynym sposobem jest znalezienie partnera natomiast ojciec Rydzyk polecil by duuuuzo cwiczen, jesli bedziesz bardzo zmeczony, to w lozku bedziesz myslal tylko o snie

Gość seksuolożka
do za szybko dochodze jesli czujesz, ze zaraz bedziesz dochodzic, przerwij na minute a potem dalej ostro do dziela, sama tak robie :)

Gość seksuolożka555
do fdfdfdfd nie zmusiesz ale mozesz zachecic, proponuje zmienic diete i co najwazniejsze odstawic alkohol i papierosy sama tez kiedys sprobowalam przy lodziku i uwierz ze to byl moj pierwszy i ostatni raz :/ ten nektar wcale nie jest taki smaczny, no chyba ze akurat mialam pecha

Gość seksuoloszka
fdfdfdfdf W kulminacyjnym momencie chwyć dziewczynę za uszy i mocno przytrzymaj. Nie ucieknie.

Gość seksuolożka555
ale łajza z Ciebie

Wstydze sie włąsnego ciała...:( mimo ze jestem z chłopakiem juz prawie dwa lata;( jak sie kochamy to mysle cały czas o tym jak wyglądam... krępuje sie...

Gość seksuoloża
bo wyglądasz jak kupa gówna!

Gość seksuoloża
Zasłoń mu oczy, nie będzie cie dzięki temu widział pasztecie

jesli jemu nie podobaloby sie Twoje cialo to nie bylby z Toba az dwa lata, jesli on je zaakceptowal, to Ty tym bardziej powinnas to zrobic no i kochajcie sie zawsze w polmroku, przy swietle swiec, bedziesz sie czula pewniej i bardziej komfortowo

Gość Rododendron i jego żówik
seksuolożka555 (hymenka@wp.pl) jesli jemu nie podobaloby sie Twoje cialo to nie bylby z Toba az dwa lata, Jest z nia, bo nie ma akurat nic lepszego, a musi gdzieś zakisić ogóra. :classic_cool:

ludzie ludzie.... głupota ludzka strach sie bać. Tak, ma problem z sobą ale w kwestii wyglądu, a w kwestii waszych malutkich rozumków to po prostu strasznie mi was żal z tego względu ze po tych postach widać jak jesteście może niedowartościowani albo macie problemy a forum to super sprawa jest żeby komuś d o j e b a c prawdopodobnie tak jak wy sami macie w życiu d o j e b a n e. Życzę wam więc tylko troche mądrości życiowej i poukładania swoich problemów.

Gość seksuoloża
To ty tu masz problemy z włąsnym dupskiem, czyli najwyraźniej nie masz większych. Konkluzja nasuwa się jedna...

Rododendron proponuje poszukac dziewczyny lub chociaz psa, jest w Tobie duzo czulosci i masz wielka potrzebe podzielenia sie nia z kims a swojego ogora radze zakisic w jakiejs kreciej dziurze, ziemia wiosna jest taka ciepla i wilgotna...mmm

mam wiele innych problemów;) ale na szczeście nie mam tak w główce nasrane jak tu co poniektórzy, ktos tutaj dał ten temat zeby komus pomóc doradzić, a jakies niedoroby maja to gdzies

Gość 0303latka
i bonusowo masz pewnie z 15lat...idź gimbusie grąc w tibie

nie mam 15 ;) tzn. kiedys tam miałam.... w Tibie? nie wiem nawet co to ale wynika z twojego postu ze jakaś gra dla głąbów takich jak ty. skoro mnie przyrównujesz do takiej gry to sama w nia grałaś i wiesz co to...

Gość matkojebca
weź dupę przewietrz i zacznij biegać tłusta cipko, a nie marudzisz. A facet jest z tobą 2 lata bo widocznie lubi jak mu ssiesz jajka.

Gość zmieniłam płec
ale z powrotem chce być facetem.. co zrobic?! pomocy