Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEMwKROPCE

Mój były chłopak to psychol... Co robić?

Polecane posty

Gość JESTEMwKROPCE

Hej wszystkim.. niedawno zerwałam z chłopakiem.. byliśmy ze soba długo, 3 lata. Nieudało się z wielu powdów ale poszło szczególnie o zazdrość z jego strony. Ja się jakoś pozbierałam ale on chyba nie do końca.. włamał mi się na wszystkie konta.. (moje internetowe..) On sie wybiera. Nie wiem co robić.. czy iść z tym na policje? Boje sie że znów moze mi się włamac.. czuje sie osaczona..

Gość matol
szczerze Ci powiem ze to co zrobil Twoj to tylko kropla w morzu tego co potrafil zrobic moj, wlamal sie na moje konto gg i rozmawial z moim kolega podrywajac go apotem ten kumpel nie mial pojecia o co chodzi i bylo mu glupio, poblokowal mi nasza klase i podobne, wlamal sie na mejla i cala poczte przekierunkowywal do siebie wiedzac jakie mejle dostaje, poza tym przychodzil do mnie pod robote i wyczekiwal az wyjde, pisal taki rzeczy w smsach ze glowa mala, grozil ze pojdzie do moich rodzicow i im na mnie doniesie... ciekawe co.... sama sie zastanawialm, pojebus jakich malo

oo eks psychol taki jak ja - trzeba było nie zrywac. a tak na poważnie to nie wiem w ajkiej desperacji musiałbym być aby włamywac się do cudzych kont / nie przecze ze oglądałem byłej profil na nk - ale z konta mojego brata:P/ cóż zadałas mu wielki ból i jak nie postkutkują inne metody aby Twój ex w końcu zrozumiała że to koniec - to pizgnij go patelnią...