Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona20h

kocham, ale nie chce z nim byc dalej.

Polecane posty

Gość ona20h

Kocham Go, ale nie potrafie już z nim być szcześliwa. On ma depresje, wyrzucili go z domu, stracił marzenia, nie może znalesc pracy... zostałam mu tylko ja. Ale ja już nei chce niepotrafie. Padło tyle bolesnych słów, których nie moge zapomnieć. Ale on mnie kocha, jestemjego ostatnia osoba,,, Co robić? Jesteśmy razem 2 lata. :(

Gość paulaaaaaaaaaaa
jak si z kims jest i sie go kocha... to sie jest z nim na dobre i na ZŁE.. zapamietaj to sobie.. zal mi ciebie..taka Twoja milosc... zadna...szkoda chlopaka..dla takiej szmaty jak ty

Gość ona20h
hm, mocne słowa no ale coz :) kazdy jest odwazny przez internet. Mam znim byc tylko dl aniego? Ja się mecze, jestem ograniczona przez neigo, zero przyjaciół znajomych bo on tego nei chce. Mam patrzec tylko na jego uczucia, a co ze mna? Ja juz sie nie licze? On mi nei potrafi dac niczego, poprostu niczego.

Gość paulaaaaaaaaaaa
zostaw go jak najszybciej... nie zaslugujesz na niego.. ja mu zycze panny, ktora bedzie przy nim jak jest zle.... zegnam, ozięble

hmm są rózne typy ludzi, cóz jak ci jest źle to załatw sprawę jak moja ex - zostaw i olej go zupełnie