Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co najgorsze ja tez tu siedze

CALA PRAWDA O KAFETERII

Polecane posty

Czas spojrzeć prawdzie w oczy. Tutaj toczy się prawdziwe życie, i oto jak ono wygląda: chudzi jadą grubym, grubi chudym ( o przepraszam, puszyści, tudzież tędzy), czarni mają się za odważnych, i jadą pomarańczowym, że brak im odwagi, którzy to pomarańczowi jadą czarnym, podszywają się i posądzają ich o grupę wzajemnej adoracji. Brzydcy wywalają swoje frustracje, ładni ich pocieszają, bo "przecież każdy na swój sposób jest ładny", grubi się próbują odchudzać, matki gadają o kupach i sikach, i klikają w zdjęcia "swoich małych skarbów, misiaczków, niuń, pysi mysi" na pampersy.pl i robią listy, co by klikać (btw niektóre te dzieciaki są obiektywnie brzydkie, ale weź im zarzuć, to po tobie), staraczki się starają, prawiczki wylewają frustracje, dziewice obnoszą się z dziewictwem, a reszta to jeden wielki syf czyli - zdrady, lody, przypadkowy seks, kochanki, rozbite rodziny, połowa ma tu doła egzystencjonalnego. Co się dzieje z tym światem?!

Gość DFSHGFRSH
w zupełności się zgadzam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie ma brzydkich dzieci, są tlyko zaniedbane :D

Ale powiedzmy sobie szczerze , czy Kafeteria mogłaby isnieć bez tych rzeczy ktore wymieniałaś/eś ? Wiesz jak nudno by tu było? , nie byłoby podszywów itp... nic by sie nie działo Kazdy z kazdym żyłby w zgodzie , a to przecież niemozliwe! , kazda osoba ma sówj charakter, swoje zdanie i na pewno komuś to nie będzie pasowało , a od wyrażania swoich myśli są przecież fora internetowe !:O

Gość ręka rękę myje
a kogo to obchodzi? chyba tylko kogoś, kto świata poza tym forum nie widzi siedzisz w gównie to wyjdź z niego, a nie stoisz dalej i krzyczysz , że śmierdzi :O

No obchodzi. Bo czasem tu wchodzę, czasem nawet zdarzyło się znaleźć mi jakieś dobre rady. Ale zanim się przekopałam przez tony tych durnych topików... :O Ludzie są ogółem obrzydliwi. Te niektóre topiki mnie rozwalają. A baby są gorsze, śluz, mierzenie temperatury w pochwie, krew, ciągle jakieś problemy, wzdęcia, i ... gadanie o tym na publicznym forum. Fuj. Wiem wiem, tak już człowiek jest skonstruowany...

Gość przesadzacie wszyscy
nie jest tak zle jak gadacie , tak jak powiedzial Sash gdyby nie to wszystko co autorka wyminila nie byloby tego foruma , nuda by tu powiewala , nie przychodziloby tu tyle ludzi

No dobra, pomińmy sraczki staraczki, i mamuśki. Zobaczcie te inne tematy - pytanie ile z nich jest prowokacją. Przyjmijmy, że część z nich nie. No ludzie - same problemy. Ogółem co wam powiem - świat schodzi na psy, bo poziom tych rozmów jest żenujący. Żyć się odechciewa. W ogóle jak pomyśle, że te mamuśki (znów do nich wracam) wychowują dzieci, mają być wzorem i przykładem, to szlak mnie trafia.

Gość cała kafeteria życzy smacznego
piszemy szlag a nie szlak chyba że trafiła Cie ścieżka rowerowa lub szlak turystyczny :classic_cool: