Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miika111113

depilacja intymnaa..tez tak macie?

Polecane posty

Gość Miika111113

Drogie Panie.. potrzebuje rady. Zawsze gdy po jakimś czasie ogole moje miejsca intymne jest ok, jednak gdy zrobie to 2-3 dni po ostatniej depilacjii gdy wlosi sa krotkie skora staje sie bardzo podrazniona robia sie male krostki i czerowne kropeczki.. czy wy tez tak macie? znacie jakis sposob na to?

Gość dorota084
moze ci wratsaja i sie nie moga przebic przez skore? poszukaj na damskiej torebce dobry krem na wrasatajce włoski

Dobrze też zrobić delikatny peeling , oczywiście krem opóźniający odrastanie i zapobiegający wrastanie włosków.

Gość tez...
a po co tam depilujesz? kup sobie kose.

ja nie mam czerwonych krostek...na poczatku mialam jak uzywalam mydla albo kremu do golenia... co polecam?? Antybakteryjny żel do higieny intymnej Intima (ok 6 zł) no i oczywiscie nie powinno sie lezeć w wannie w gorącej wodzie...Mi pomoglo...a polecila mi kolezanka i powiem szczerze ze tez bylam zdziwiona...ale dziala

Gość ja się nie martwię
polecam nie depilować miejsc intymnych:)

Gość a ja polecam
wybrać sie na laser :)

Gość Miika111113
wsumie tu nietylko o te wrastajace wloski chdzi ale akie podraznione czerwone kropeczki:/ denerwuje mnie to i niemam pojecia jak im zapobiec :/ a na laser to raczej sie niewybiore niewyobrzam sobie przy kosmetyczce odlsonic tych miejsc:PP