Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MINI RIMINI

najlepiej jakby sie jakis pan wypowiedzial ale panie tez prosze o rade

Polecane posty

Gość MINI RIMINI

Jestesmy ze soba pol roku tak od poltora miesieca zaczal sie mniej starac troche przepracowany jest no ale .... Glownie to stara sie w seksie zeby mi bylo dobrze Dodam ze nie wyznal mi uczuc ale twierdzi ze mu zalezy na mnie Ostanio sie pytam w koncu to pokaz jakos ze ci zalezy na mnie a on wypalil ... wiecie co ... nie wiedzialam czy sie zasmiac czy co :ze poprzez sex widac ze mu zalezy bo sie bardzo stara i to nawet widac jaki jest spocony i wogole . Czy rzeczywiscie u facetow seks jest glownym sposobe wyrazu uczuc do kobiety ? Czytalam tez kiedys cos takiego ze wiekszosc mezczyzn zakochuje sie tak naprawde dopiero podczas seksu . JAK TO JEST ?

Gość kasiek 844
;D jest to mozliwe ..dałam dupy na 1 randce ..i sie zakochał ..serio ;D

Gość MINI RIMINI
mi chodzi o jego wypowiedz co wy na to : Ostatnio sie pytam w koncu to pokaz jakos ze ci zalezy na mnie a on wypalil ... wiecie co ... nie wiedzialam czy sie zasmiac czy co :ze poprzez sex widac ze mu zalezy bo sie bardzo stara i to nawet widac jaki jest spocony i wogole . Czy rzeczywiscie u facetow seks jest glownym sposobem wyrazu uczuc do kobiety ?

Gość kasiek 844
no ja wlasnie potwierdzam ta teorie...podczas seksu zdaja sobie zprawe czy im odpowiadamy czy tez nie ! jesli juz do tego fajnie sie wam gada..to zakochanie jest mozliwe...pozatym moze okazywac ci w ten sposob uczucie .... bo sa ludzie ktorzy pokazuja a nie mowia

Może w ogóle ma problem z wyrażeniem uczuć? Ale poza tym, że pokazuje Ci zainteresowanie w sypialni, powinien w końcu się jakoś zdeklarować...

Gość MINI RIMINI
mam nadzieje ze nie chodzi mu tylko o seks zreszta juz sie go tez raz spytalam ze czy przypadkiem nie jest tak ze chodzi mu tylko o jedno to troche sie zamyslil i odpowiedzial ze nie jest tak jak mysle on jest w ogole skryty

Gość Sami*w pomarańczach
heheh czyli jak facet sie nie poci to kocha?:O:D

hmm, dla mnie to oznacza wyłącznie, że cię pożąda, a to niewiele ma wspólnego z miłością. Bo wiekszość niebrzydkich kobiet działa w ten sposób na facetów, ale to nie oznacza wcale, że je kochają..

Gość MINI RIMINI
tzn dokladnie to znamy sie pol roku bo z 2 miesiace to byly takie podchody i krecenie i nie widywalismy sie czesto z powodu troche odmiennych godzin pracy czyli tak mozna powiedziec ze jestesmy z 4 miesiace Moze jeszcze poczekac na jakies deklaracje Moze ktos zna jakis sprytny sposob zeby tak jakos nie bezposrednio ale wyciagnac od niego jakos co do mnie czuje Jak sie o tym w ogole przekonac czy on jest zakochany skoro jest skryty jak sie przekonac co do mnie czuje ??????????????????