Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Silesia Lady

Jest ktoś zarejerestrowny na symatia.pl?

Polecane posty

Gość ja mam ja mam ja mam
niestety wszytko co dobre jest niezdrowe i kosztuje hhe :) życie

Gość Czarne Diabełe
w sumie temat był o sympatii ale i tak autorka nie wyjawiła swojego "powodu" pewnie zgadłem i posiada tam konto i coś jej nie idzie :)

pewnie tak i jeszcze małoletnia.... bo do szkoły jutro

sa inne i ni etrzeba placic,ale chyba na sympati jest najwiecej kont,no NK i Fotka tez sa dobre do randek w sieci;]

Gość Czarne Diabełe
Może też być gorącą nauczycielką widziałem zdjęcia takiej jednej pani to aż się ciepło robiło :D hahah

ej Amancie co to za muzyka ??? w twojej stopce? jeeny

nauczycieka, która nie potrafi sie wypowiedzieć.. tyko strzela uśmiechami?

Gość Czarne Diabełe
na fotce trzeba płacić by dostać adres / telefon czy jakoś tak nie wiem nie mam konta :) na żadnym portalu fotka / nk / sympatia / randki o2 itd. może dużo straciłem ale to jakieś takie nie dla mnie . Wiem że sporo lowelasów ma tam fotki w myśl zasady : każdy sposób jest dobry.

ja mam nk (jak 11 milionów :D) no i nieszczęsna sympatię... a fotka.. to żal...

Na fotce nie trzeba placic za wysylanie wiadomosci;] Jak uwazam,ze do kogos warto napisac to pisze PW sa za darmo;] Fotka nie jest zla pod tym wzgledem... Ogolnie poznawanie ludzi w taki sposb juz mi teraz nie robi roznicy,mozna poznac naprawde b ciekawe osoby

dobra panowie.. zeszło sie troszkę z czasem... spanko:)

Gość Czarne Diabełe
Ja jakoś wolę na mieście to głupie ale to daje trochę adrenaliny itd a tak przez internet próbowałem ale jakoś tak nie mogę to zawsze jest jakieś rozczarowanie ;)

Coz jesli tak uwazasz,to jestes w bledzie,fotka jest tez b dobra;] no,ale widac zawiodlas sie na niej,nie moja wina;]

Gość Czarne Diabełe
Miłych snów

Gość Czarne Diabełe
z fotki nie korzystałem jedynie z ...GG :)

Dobranoc i milych snow zycze;] Ide poszukac gdzie indziej pięknych kobiet szukajacych faetow w necie:P ehhehehehe

i znowu zatzrymana... nie zawiodłam sie bo NIGDY ie miałm tam konta i nie mam zamiaru a w terenie no jasne że dreszczyk emocji jest... tylko że gdy jeżdź sie do domu pociagiem wraz z panami z zakładu specjalizującym się w produkcji pociagów,, no to cóż.... raczej dreszczyk niesmaku po nie ścieka gdy ów jeden z panów popija piwko prze pracą (godzina 5 rano) lub po (18) takie realia

niezależnie od wieku..

Gość Czarne Diabełe
Oj to tak już jest , jedni piją wódkę a inni czytają książki , fakt że w pociągu i autobusie śmierdzi często :O ja to wiem ale cóż miłość ma "swoją siłę" czasem wystarczy spojrzenie .

Zatrzymalismy CIe??;] hehe No wiec czemu sie wypowiadasz jak nie mialas tam profilu? COs mi tu amatorka zalatuje;] Wiadomo real to real tam jzu trzeba sie ianczej starac;]

spojrzenie ale bez błysku hhe no nie? bo efekt czewonego oczka eh

"ja mam ja mam ja mam ej Amancie co to za muzyka ??? w twojej stopce? jeeny " Jest to"hej,hej hej DZIŚ DLA CIEIBE NIE NIE NIE GRAM JUŻ HEJ HEJ HEJ TWOJE ZDJĘCIE JUŻ POKRYŁ KURZ":classic_cool:. A CZY NIE MOŻESZ SPRAWDZIĆ:O?A CO DO TEMATU-TAM SĄ CIEKAWE CIZIE ALE NIE MOGĘ DO NICH PISAĆ:O.

nie ma i mieć nie będe.. młodasza siostra sie w to bawiła ale do czasu... dojrzała.. i teraz się smieje z wtyapetownych dziewczynek w ronegliżowanych pozycjach.. może i facetom to sie podoba.. ale cóż... kobieta tak jesli można takowej takie wielkie miano nadac...nie wykarmi i nie wychowa dzieci odpowiednio...

Gość Czarne Diabełe
To jest taki zastrzyk adrenaliny jak po osiągnięciu czegoś takie egoistyczne uczucie ale przyjemne , naprawdę udało mi się zdobyć tą dziewczynę (zaprosić na kawę ) mimo że mam dziurawe spodnie :) hahah

no amancie sprwdziłam... twoje linki.. ale uszy mi ścierpły...

straszna uogolniasz fotke,ale co ja CI bede mowil swoej wiesz i tak Cie nie przekonam;] Kazdy ma swoje zdanie na ten sam temat;]Ja tez kiedys bylem mlody i wtedy maulem fotke,doroslem i dalej mam fotke;] i mi to wcale nie przeszkazda... Mnie sie na ulicy jescze nie udalo zdobyc na taka odwage,ale musze sie w koncu odwazyc;] hehe bedzoie ciekawie;]

Gość Czarne Diabełe
Ja to mam taką próżną nadzieję że zwyczajnie będę mógł "zaśpiewać" dziewczynie jak Kult "wybrałem Cię z pośród milionów ..." :)

Gość Czarne Diabełe
ps każdy sposób dobry ale ja np jakoś tak nie mogę :) już wolę dziewczynę z autobusu choć czasem wyglądam tak że nie poderwałbym "menela" z siedzenia :D hahhah.

a ja w zgiełku ludzi tak poszukuje jedynego światełka i koło się zamyka... bo marzycieki bardzo mało... wiekszośc to twardo stapający po ziemi realiści, nie mający chwili dla siebie.. tylko dla siebie i swej duczy