Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ...

stłuczenie czy co?

Polecane posty

Gość taka jedna ...

na wf gralam w siatkowke czułam ból reki ale nie zwracalam na to uwagi. Myślałam ze przez to ze nonstop serwuje :P po wf mialam reke a dokładniej dłoń (wewnetrzna) siną. Strasznie bolało. przyjechalam do domu była spuchnieta. Posmarowalam jakas mascia ale to nic nie dało. dziś zauwazylam ze mam siny nadgarstek srodek az do poczatku kciuka.. strasznie boli.. co to moze byc?

Gość drwall
nieciekawa kontuzja

Gość taka jedna ...
a najgorsze jestto ze musze cwiczyc na wfie bo mam nie zaciekawa sytuacje... a reka mnie boli ;| i na 100% bedziemy grac w siatke...

nie mówcie mi o stluczeniu. Własnie wróciłam z mezem z pogotowia- ma stluczony miesień w nodze i dwa tygodnie bedzie siedzial w domu 😭 😭 😭 Zwariuje z nim !!!!

Gość taka jedna ...
to ja chyba mam stluczony miesien w rece :| nie wiem jak ja przezyje na wfie :/

Nie wiem jak z twoja ręka, ale mój maz dostal leki przeciwapalne, przeciwbólowe i zostawiłam w aptece 100 zł 😭 /koniec z meczami/ idx lepiej do lekarza, bo lekarz powiedziął, zę mojego m bedzie bolało 2 tygodnie przy lekach.

Gość drwall
to nic .. JA kiedys stluklem sie spadajac z roweru .. Chcialem sprawdzic czy wszystko ok , bo bol byl niesamowity ... Lekarz wzial mnie na RTG nie stwierdzil zlamania i przpisal cos na rozgrzanie po stluczeniu nic wiecej.. Potem okazalo sie ze mam wybite palce , a lekarka zamiast odpowiednio leczyc , to przez nia teraz mam krzywe palce .. Spadłem z rowera i mam wykrzywione palce u rąk i nie moge ich wyprostowac .. NIe ma zlamania ,ale jest duzy problem ...

Gość taka jedna ...
kurcze nie strasz mnie :| chetnie bym poszla do lekarza... ale jesli on mi powie ze mam przez jakis czas nie cwiczyc? ja musze!!

Gość gość
Podpowiem ten kompres którego sama używam w domu czyli Flex. Można sobie poradzić przy bólach każdego rodzaju, ja najcześciej stosuję przy bólach pleców, kręgosłupa i tym podobnych.

Gość gość
Podpowiem ten kompres którego sama używam w domu czyli Flex. Można sobie poradzić przy bólach każdego rodzaju, ja najcześciej stosuję przy bólach pleców, kręgosłupa i tym podobnych.

Gość gość
Mam dokładnie takie same doświadczenia z Flex. Dlugo trzymają ciepełko czy zimno. Polecam!

Gość gość
Używam kompresów Flex (mam dwa rozmiary, duży i mały) i jestem zadowolona. Proste w przygotowaniu, a że głównie używam takim okładów na zimno to leżą sobie w zamrażarce i w razie potrzeby wyciągam i mam gotowy do zrobienia okład.