Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miodzikk

Test ciążowy - brak miesiączki

Polecane posty

Gość Miodzikk

Witam, w kilku zdaniach moj problem :( No wiec tak , miesiaczki mam zwykle nieregularne ... zaczynajac od polowy miesiaca , po sam koniec.Jednak tym razem zaczynam sie juz denerwowac.W zeszlym miesiacu okres pojawil sie 25...a dzis juz prawie 30 marzec,koniec miesiaca w zasadzie to mnie najbardziej martwii bo nigdy jeszcze taka sytuacja nie miala miejsca , zeby caly miesiac byl bez..niestety nadal go nie ma.Jesli chodzi o stosunki , zawsze sa z prezerwatywa , nie zauwazylam zeby byla peknieta badz sie zsunela , ale czytajac niektore historie na tym forum roznie to bywa.Zrobilam kilka dni temu test ... oczywiscie wyszedl negatywnie , choc zastanawiam sie czy mialo to znaczenie ... bo pisalo na nim cos ze jest przeznaczony dla invitro, i jestem lekko zmieszana,czy dobrze zrobila Farmaceutka podajaca mi go w aptece.Malo tego przeziebiona nie bylam , antybiotykow nie bralam jedynie stress w ciagu ostatnich dni byl dosc na wysokim poziomie... Powinnam zrobic go jeszcze raz ? I zwrocic uwage czy jest przeznaczony dla Kobiet z zapl. Invitro ?

Gość weyyy
kup normalny test np bobo test albo pretest- napewno sa skuteczne i powszechnie dostepne mysle ze predzej brak miesiaczki wynika z problemów hormonalnych stresu przeziebienia itp ale zrób test i podziel sie wynikiem:)