Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autor tego tematu

Jak się uniezależnić od dziewczyny?

Polecane posty

Gość Autor tego tematu

Mam takie coś, że jak nie pożegnam się z dziewczyną normalnie (kiedyś miałem tak z własną, ale chodzi tez o te, do ktorych ma się jakieś plany) to potem nie mogę wysiedzieć. Szargają mna takie nerwy kiedybsytuacja jest niedopowiedziana. Miałem tak właśnie przed chwilą. Nie dogadałem się z dziewczyną, pisałem jej, a ona sobie nagle poszła i nie odpisała :/ I kłębią się we mnie maksymalne nerwy, bo nie lubię takich niejasnych sytaucji przez gg. Nienawidzę tego :/ Pomocy!

Gość mozart
autorze tez kiedyś miłam podobną sytuację, pisałam do niego a on nie odpisywał. Wiem dobrze co wtedy się czuje. Już niestety nie utrzymujemy kontaktu, chciałabym bardzo do niego napisac, ale tylko skompromitowałybym się. Muszę zapomniec- bedzie cięzko

Gość Autor tego tematu
Dziękuję :) Myślałem, że nikt nie odpisze :) To jest najgorsze, odechciewa mi się miec dziewczynę, bo jeszcze jej nie mam... Ale jeśli już są takie sytacje jak miałem z pierwszą... Nie potrafię mieć do tych spraw dystansu... To jest okropne, bo nie wiem o co chodzi, a chciałbym już to wyjaśnić.

Gość kicia0009
MOZE miec popsute GG, tak jak ja i dlatego Ci odpisac nie moze..Tak, tak, taka opcje tea musisz założyc:PP

Gość Autor tego tematu
Na pewno nie. Nie wiem o co chodziło, dziwna sytuacja. Po prostu zmieniła opis i poszła. A wcześniej sporo osób pisało no to niech z nimi pogada albo spławi, a ja chwilę poczekam. I w końcu się odezwała, ale tak jakby nie dokończyła wypowiedzi i czekałem aż dokończy. Myślałem, że nadal z kimś tam pisze. I nagle napisała, że już idzie. To się wkurzyłem, że czekałem, a ona sobie idzie. Nie wiem, mam dosyć takich gimnazjalnych sytuacji przez gg :/ Jestem wkurzony i to bardzo, bo nie wiem o co chodzi. Zasrane nieporozumienia i niedopowiedzenia :/

Gość rozumiem bo też nie
cierpię takich sytuacji, niedomówień, mysle potem o tym cały czas