Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnl k

tasiemiec ..........

Polecane posty

Gość Anq
I uśmiechnęłam się i pokiwałam z politowaniem głową. Nie padłam ze śmiechu. Ale myślę, że gdybym ja była nauczycielem to bym zareagowała szokiem i myślą "co za bezczelny dupek!" (o ogólnie złym uczniu). Gdyby to byl dobry uczeń to bym się zdziwiła, i zapytała na boku, co się stało, że się nie nauczył ale i tak byłoby 1!

Gość rozwalony
Eee tam ! Idea wyśmienita, skojarzenie jak najbardziej prawidłowe, jeśli już to kretyńskie jest w tym przypadku nazewnictwo ! :) A skoro przyrodnicy wykazali się poczuciem humoru, mogą i nauczyciele. Zresztą, już niedługo, patrząc po wynikach wyszukiwania grafiki w google, będzie to obowiązująca budowa tasiemca uzbrojonego :classic_cool:

Gość Anq
Anq Vittorio w pytaniu jest budowa+opis+funkcje (cokolwiek to znaczy?!?). rysunek jest nieprawidłowy- tasiemiec nie ma buźki i rączki ani czułków! A segmenty ma też dżdżownica...a to też byście zaliczyli żartownisiowi? http://www.humorpage.pl/obrazki_show.php?id= 565 Pewnie tak.... To jest twój problem, ze masz wąskie myslenie. W książeczkach dla dziecie takżewiele przedmiotów nie ma buzi i nie mówi. To przenośnia w postaci zabawnego rysunku. Niestety jesteś ograniczona.

Gość Anq
Moja reakcja na rysunek: Rysunek jest śmieszny (wykonanie), idea kretyńska (skojarzenie, że uzbrojony to z bronią) Ale pistolet przypomina haczyk. Ten dzieciak jest inteligentniejszy od ciebie :P

Mnie to rozbawiło :) Za pomysłowość i ładny rysunek +1

Ang---------dlaczego takie różne podejście do uczniów ? To bardzo niepedagogiczne ;) :)

Gość tammarri
Nie oszukujmy sie - poczucie humoru na pewno przyda sie temu dzieciakowi bardziej w przyszlosci niz wiedza o budowie tasiemca :D Nauczycielowi tez by sie przydala - nie mowie, ze ma mu postawic szostke, ale moglby np. cos smiesznego odpisac :P

Masz rację :) Mógł chociaż narysować buźkę i dać jeden punkt za uzbrojenie ;)