Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filigranówka

Zdrada jest taka niemęska..

Polecane posty

Gość filigranówka

Męski jest facet, który MA ZASADY, nie pokazuje swojej słabości poprzez uleganie wdziękom innej kobiety. Jest z jedną i szanuje ją. Znam takiego mężczyznę, dla mnie to jest piękne i na prawdę męskie. Przystojny facet, który brzydzi się zdradą. Wiem to na pewno. To jest własnie mężczyzna, a nie taki co leci na pierwsza lepszą c***ke. Musiałam wyrazić zdanie ;P i nikt mnie nigdy nie zdradził, taka poprostu refleksja :P Aha, działa to też jeśli chodzi o kobiety. Kobieta Z KLASĄ, nie zdradza. amen

Gość zastanow sie nad soba
zgadzam sie!

Gość filigranówka
:)

Gówno prawda zdrada to często nie tylko kaprys ale wynik całego ciągu zdażeń i zasady często nie mają nic do tego.

Po czym poznac, ze kobieta ma klase i nie zdradza ?

na zdradę często wplywa zbieg wielu czynnikow: twoj nastroj, odpowiednia osoba, czas i miejsce. dopiero wtedy, gdy bedziesz wystawiona na pokusę i jej ulegniesz mozesz mowic o sile charakteru i klasie

Gość zapomnialas o wymiarach
zgadzam sie, bardzo kobieca za to jest

Gość Bt3
Kobiet to tez dotyczy, czy kobieta, ktora zdradza ma do tego prawo, bo widocznie ma kiepskiego meza?

zgadzam się, zdradzają tylko słabeusze, zakompleksieni chłopcy chcący podbudowac swoje ego. prawdziwy facet zna swoją wartość i jest silny psychicznie a zdrady nie trawię, lepiej od razu się pożegnać