Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeeeeeeee o pomoccccc

PROSZE O POMOC ZDJECIE

Polecane posty

Witam i prosze o pomoc. W grafice w googlach znalazlam pewną rzecz - zdjecie ktore jest mi potrzebne do pracy. jednak gdy chce to foto powiekszyc nie moge bo pokazuje sie ze strona zostala przeniesieona do archiwum allegro. A tamto male zdjecie ma tylko 1,46kb i jak powiekszam nie rozmazuje. Czy ktos wie jak mozna to zdjecie zobaczyc/ powiekszyc?

Gość pokaż to zdjęcie - pomogę

Gość pokaż to zdjęcie - pomogę
Jedynym sposobem jest: kliknij prawym przyciskiem myszy obok tego zdjęcia, pokaże Ci się okno, klknij na dolny link :informacje o stronie: potem kliknij na media i tam jako 1-wszy obrazek będzie to o co Ci chodzi. Kliknij nad oknem na :Zapisz jako: i zapisz na kompie. Potem otwórz ten obrazek w programie do oglądania zdjęć na kompie jaki tam masz i powiększ rozdzielczość tego zdjęcia - zdjęcie powiększy się, ale uważaj, nie za dużo powiększaj, bo straci na jakości i będzie widać piksele. To tyle można zdziałać. Ta fotka jest już usunięta do archiwum, więc to jedyny sposób. Mam nadzieję, że pomogłem. Darek;)

dzieki ale ja napisalam ze juz sama powiekszam je ale sie rozmazuje czyli traci na jakosci i pytalam o inny sposob by bylo wieksze ale wyrazne.

Gość pierwsze z brzegu
a tego które chciałaś się nie da bo ono było w takim małym rozmiarze na allegro, nie było powiększenia