Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabugiona już....

Co ja mam zrobić z tym natrętem?

Polecane posty

Gość Zabugiona już....

Mam dość. Spotykam się z byłym. W sumie między nami jest okej. Tylko jest problem jeden.. jego kolega.. bardzo wscibski, nie może wytrzymać że moj ex facet mu nie chce powiedzieć że spotyka się ze mną. Ten kolega, wczoraj podaj się za exa w rozmowie ze mną.. NApisał do mnei gadu gadu, udawał exa, tylko tyle że nie dałams ię wkręcić...próbowal ze mnie info wyciągnąć. POtem wieczorem jak spotkalismy się z Exem, nie mogłam spokojnie do domu wrócić (EX nie mógł mnie odprowadzić) bo jego kumpel wraz z jego siostrą( oni są narzeczeństwem) robił kóła wokół mojego domu... Pokłócilismy się o niego..

Gość Zabugiona już....
Ex twierdzi ze on mówi koledze.. żeby sie nie wtrącał.. że to nie jego sprawy...Ale chyba słabo to dociera.. Karze mi powiedzieć mu żeby się odczepił.. Ale ja nie chce.. to Ex pozwala na to żeby jego chory kolega..tak mnie traktował.. podbierał.. śmiał się, dopytywał, kontrolował...Ja poprostu mnie odpisuje temu kolesiowi, nie daje się wkręcić w jego grę... Olewam Go:P Ale wczoraj to tak mi ciśnienie podniósł.. pokłócilismy się z Exem.. napisałam mu " że nie spotkam się z nim dopuki nie zalatwi sprawy z kolegą, że ja chce mieć święty spokój, i że nie dam się wciagnać w gierki tego chorego człowieka po raz drugi". Dodam że z exem rozstaliśmy się w dużej mierze przez mącenie tego kolegi..

Gość frufru
ten kolega cos tam do Ciebie swiru swiru?... powiedz mu po prostu zeby sie odpierdolił bo zycie uczuciowe i łóżkowe Twoje i Twojego exa jest waszą sprawą i już. a co on tam nawywijał że się wcześniej rozstaliście??

Gość Zabugiona już....
Buntowal Exa.. na mnie, że jest pantoflem, że to że tamto, że jestem taka i taka.. a mnie na Exa... uświadamiał mi jaki Ex jest do dupy, że nie dba o mnie.. Na każdym kroku mi pokazywał, że on dla Exa jest ważniejszy..Wyciągał Go na rybki, mówił że facet nie musi się tłumacyzć ze wszytskiego, a mi puszczały nerwy.. bo Ex pod jego kierunkiem potrafił nieodzywac się kilka dni..Ciągle się kłócilismy.. nie mogliśmy patrzeć na Siebie, ale oboje wierzyliśmy temu koledze..:P

Gość fggfggfgf
o matko, pierwsze co mi przychodzi na mysl: do nauki dziewczyno a nie sie bawisz w zwiazki, taka gowniara

Gość Zabugiona już....
mam 22 lata, chłopak 24 a kolega 29:P

Gość frufru
fggfggfgf - Ty masz jakiś problem ze związkami i seksem czy jak?... ustal najpierw z Exem, czy teraz bedzie inaczej. bo jak znow bedzie tak samo to po co Ci takie bajki?... kumpel jest zazdrosny i tyle.