Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwrrrwww

kierowca

Polecane posty

Gość wwwwwrrrwww

Ile płacicie za wynajęcie kierowcy do odwożenia gości po weselu ? Słyszałam już tak skrajne opinie że sama nie wiem co mam myślec , co prawda będzie to brat mojej koleżanki w sumie znajomy ale nie mam pojęcia ile mu zaproponowac ? Jak to jest u was ?

Gość u mnie to ja wozilam
Ale nie mialam duzo osob na weselu ;) I sporo osob samych pojechalo.

my kierowcy nie bierzemy. na dowoz gosci z pod kosciola do hotelu bierzemy 3 busy z naszej firmy ale w nocy to juz goscie wracaja na wlasna reke. a z ciekawosci to jakie to ceny padaly?

Gość my myśleliśmy
zapłacic 200 zł + kasa na paliwo . moja kuzynka tak płaciła ostatnio i było ok

Gość o ciekawy tenmat
ciekawy temat , tylko skad wziac kogos takiego....

Gość no piszcie
dziewczyny bo ja też się zastanawiam , a kogo prosic? Znajomych jakis dalszych , sąsiada , każdy ma chyba takie osoby "w zapasie" My też mysleliśmy o 200 zł oprócz kasy na paliwo , mało , dużo ? Sama nie wiem

200 zł. + kasa na paliwo to zupełnie dobrze, w końcu ro będzie tylko kilka godzin. Jeśli kierowca miałby być na miejscu, to trzeba si ę liczyć też z jedzeniem dla niego, jeżeli mieszkałby blisko, to wtedy przyjeżdżałby na telefon. Najlepiej kogoś znajomego (zwłaszcza jeśli miałby na miejscu być), koleżankę siostry, rodzeństwo którejś z osób towarzyszących, kogoś kto może mieć mocne rekomendacje a nie będzie urażony że nie zapraszasz go jako gościa.

Gość my płacimy właśnie
tyle , czyli diwe stówy ale kierowca bedzie też na weselu jako gośc czyli że wyjdzie więcej ale to brat naszego przyjaciela i doszliśmy do wniosku że tak będzie dobrze