Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spa

Wasze sposoby na tanie domowe spa.

Polecane posty

Gość spa

Ja ostatnio z braku kasy zaczelam kombinowac jak tu cos ze soba zrobic zeby za duzo nie wydac. Po pierwsze peeling z cukru, skora jest super gladka potem. Na wlosy maseczka z zoltek i odrobiny olejku rycynowego a na twarz papka z siemienia lnianego i kakao z odrobina cieplej wody. Efekty rewelacyjne!!!!!!!!! Jak macie inne sposoby to pisac :)

Gość spa
Napiszcie cos od siebie, jakies sprawdzone sposoby :)

Gość spa
podnosze ;)

Gość luliczka
duuuużo ciepłej wody i szare mydło, golarka, pianka do golenia, balsam, grzebień. Tyle mi wystarcza:-) to moje codzienne spa:-)

Gość colazione
czy ktoś z Was kąpał się kiedyś w winie? czytałam ostatnio, że winoterapia jest fajnym odprężającym i regenerującym zabiegiem. :) Kusi mnie spróbowanie czegoś takiego. :)

Gość księżniczka z innej bajki
peeling do ciała z kawy kawę mieloną zalewam wrzątkiem, tak aby utworzyło się błotko, jak przestygnie do wanny/pod prysznic i szoruję się tym dla osób o cienkiej, delikatnej skórze - można dodać oliwki/oliwy z oliwek

A propos tanich opcji spa, to polecam wejść na stronę Primavera SPA na facebooku. Teraz trwa tam konkurs. Do wygrania jest weekend w spa dla całej rodziny. Moze uda wam sie wygrać. :-)

Gość walinn
Ja się nie kąpałam, ale mam wielką ochotę na taki relaks. Ponoć w tym Głęboczku na pojezierzu brodnickim można taki zabieg dostać :) Sprawdzałam ceny i nie jest jakoś super tanio. Ale w sumie tu można dostać za darmo taki kompleksowy pakiet otrzymać http://on.fb.me/oxnRZf Może się uda :D

Gość gość
ja kiedys kupilam sobie wannę z hydromasazem z nadzieją, że kiedyś będę z niej korzystać, kupiłam tu => www.baseny-wodex.pl/pl/spa/wanny_spa_prywatne i faktycznie :) korzystam, bo jest super naprawdę! Mega odprężenie.