Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikkkkk

testy owulacyjne kto zaszedł w ciążę po nich ??

Polecane posty

Gość monikkkkk

czesc dziewczęta mam pytanko chcem dzidziusia :) ale jakoś nie wychodzi nam czy któras stosowała testy i zaszła ?? i w którym cyklu od stosowania ??? dziekuję za odpowiedzi :) pozdrawiam

Gość monikkkk
dziewczyny napiszcie coś

Gość monikkkkk
ale czemu ?? nie pokazywały dwóch kreseczek czy po prostu nie trafiałas w te dni czy jest jakis inny powód??

Moja bliska koleżanka zaszła w ciążę po zastosowaniu tego testu... Dokładnie kupiła ten 5-cio dniowy i w dniu w którym wyszły mocne dwie wyraźne kreski współżyła z mężem i mają teraz prześliczną Maję :-)

Gość monikkkkk
no to fajnie a moze ktos jeszcze ??

Gość Dzieciata82
Ja zaszłam ale używając baby comp. To komputer cyklu który dokładnie przewiduje owulację.

Gość monikkkkkk
wiem ze jest coś takiego ale to jest strasznie drogie sama sie na to zdecydowałaś czy gink ci polecił i ilr czasu sie starałaś ??

Wychodziły dwie kreski i wtedy kochaliśmy się z mężem, ale ja mam inny problem, związany z jajnikami, i hormonami a wtedy nie wystarczy test owulacyjny. Warto najpierw zrobić badania i jak wszystko będzie ok to wtedy można używać testów owulacyjnych.

Gość dziecita82
Ja starałam się wcześniej ok 6 miesięcy więc nie długo a zdecydowałam sie bo moja koleżanka używała tylko tej tańszej wersji pearly i polecała. z baby comp zaszłam w 3 cyklu A gin mi nic nie polecał bo mówił że 6 miesiecy to nic i że mam o tym nie mysleć i sie nie stresować