Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłu na nika...

Mineło 7 lat... jak coś koszasz puść wolno...

Polecane posty

zepsuta twoja wypowiedż odwzorowuje racjonalne podejście do sprawy a ucuciowe podejście jest takie że dali sobie szansę, nie patrzą w przeszłość i daj im Boże aby byli szczęśliwi, ja jakbym był w podobnej sytuacji musiałbym sie powaznie zastanowic, bo mimo mej romantyczności pewnie rozsądek by nie dawał za wygraną aby sie związac po takiej rozłące... Nie wiem jakbym się zachował

Gość Zepsuta uroczystosc....
Widzisz ja tez kiedys miałam uczuciowe podejscie do sprawy i co mam teraz z tego :-P........wielkie G.Od tego czasu zmieniła mi sie psychika i innaczej patrze na swiat.Jak czytam coś takiego......to aż mnie skreca,że ludzie sa tak naiwni.Oni mysla,że to jest zabawa :-(( Pewnie,ze ja tez autorce zycze wszystkiego dobrego....chce tego...niech sie jej spełnią jej marzenia.🌻

Gość 999xxx999
Jeżeli to prawdziwa historia..to zaczynam wierzyć w przeznaczenie..A w ogole to znalazłam się w podobnej sytuacji, jezeli chodzi o punkt wyjscia.Kocham..Zdałam sobie z tego sprawę troszeczkę za pozno, jak jego juz przy mnie nie było..Jeśłi dane nam będzie spotkac sie po latach..

Gość awril
kochane...ktos,kto jest nam przeznaczony...czeka na nas.. ja spotkałam Moja Wielka i Jedyną Miłosc po ponad 20-stu latach.. czujemy,jakby tych lat nie było miedzy nami.. prawie momentalnie poczulismy taka bliskosc..jakbysmy sie nie widzieli moze od wczoraj...