Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jds

była dziewczyna

Polecane posty

Gość jds
od sierpnia jestem z facetem ktory zanim zwiazal sie ze mna byl z dziewczyna 4 lata...jest nam dobrze, wydawalo mi sie ze idealnie...ale w jego zyciu ciagle jest jego byla: odwozi ja do domu, zaltwia z nia jej sprawy i ogolnie maja caly czas kontakt ze soba... nie wiem tego od niego ale wiem ze sa to informacje sprawdzone... czy byla dziewczyna jest zagrozeniem?dodam ze zostawil ja bo byla dla niego niedobra, opryskliwa, niedoceniała go...co moge zrobic? tekst nie poszedł za pierwszym razem:)

Gość a pozniej jeszcze wiekszy
chaos w myślach:P

Gość jds
powaznie pytam...

Gość jds
nie mam pojecia co on czuje- niby u nas jest wszytsko ok ale po co ciale jest przy niej? wiem jedno: ona go ciagle kocha

Gość nie podpisze sie tym razem
wiesz co ... moj facet (teraz juz ex) nedawno wrocil do bylej , z ktora byl przede mna pare lat ... my tylko 2 ... :( a teraz - po paru tygodniach bycia z nia - nagle stwierdzil ,ze na mnie tez mu zalezy . Fajnie , nie ? odpowiedz na pytanie brzmi : tak - byla dziewczyna jest zagrozeniem :O

Gość jds
luuudzie powaznie prosze...chodzi mi o bardzo wazne rzeczy dla mnie

ja na Twom miejscu bym sie obawiala ! takie cos zawsze zle wskazuje ! pogadaj z nim ze albo Ty albo ona!

Gość jds
a co takiego moze robic ze ciagle pojawia sie w jeo zyciu małpa jedna:P:)

Gość a pozniej jeszcze wiekszy
Moze mała prowokacja? Powiedz, ze kolezanki chlopak spotyka sie z ex i ze ona cierpi bo mysli, ze on cos do niej czuje. I co o tym mysli, bo ty za bardzo nie wiedziałas co jej powiedziec. Sprawdzasz reakcje.... pozniej myslisz co dalej. moze pociagnie temat i powie co mysli o tym...... albo stchórzy i bedzie zatajał, że on "tez" spotyka sie z była. Jesli to drugie to chyba ma nieczyste sumienie. Jesli bedzie sie spotykał z nia za Twoimi plecami, wyjdzie ze jest chamem, albo przynajmniej tchorzem, który wobec ciebie nie jest szczery.

Gość no to posluchaj
ja jestem taką byłą dziewczyną. On mnie kochał- ja jego nie. A i tak koniec końców wylądowałam z nim w łóżku. Dodam, że w momencie gdy to sie stało nie byłam z nim już 6 lat a teraz mam takiego moralniaka, ze ja pierdziu... tak....była dziewczyna jest dużym zagrożeniem. Odizoluj ich. Zrób coś z tym, bo twój facet nawet jeśli Ciebie kocha straszliwie to może zrobić głupote. Każdemu może sie zdarzyć.

Gość jds
no chyba nie jest szczery skoro mi o tym nie mowi

Gość jds
hmm??

Gość skoro go kocha
to musi bardzo cierpiec przy tych spotkaniach. dziwne jest to, ze twoj facet nie umie tego zakonczyc. Ja na miejscu tej dziewczyny, nie umiałabym siedziec koło kogos,kogo nawet nie moge przytulic. Chyba, że ona mysli ze on tez cos do niej czuje...moze nic o Tobie nie wie?

To on Ci w prost nie powiedzial tego ze ma z nią taki dobry kontakt ? moze zapytaj go o to wprost. moze naj pierw zapytaj co do Ciebie czuje i Czy zrobil by dla Ciebie wszystko jesli odpowie ze tak to zapytaj dlaczego ciagle spotyka sie z tamta postaw sprawe jasno albo JA, albo.... ONA sprawa jest trudna poniewac z Toba jest krocej niz byl z tamta ...

Gość moze nie mowi
bo to dla niego mało istotne. ale jakos w to nie wierze...

Gość taka byla
hej wiesz powiem ci tak ja bylam taka byla z ktora facet byl cztery lata :( rozeszlismy sie w glupi sposob bo poszlo o dziewczyne ktora do niego ciagle wypisuje a on najnormalniej w swiecie ukrywal mnie itd... wkurzylam sie i zerwalam ,myslac ze sie otrzasnie a on poszedl do niej :( od wrzesnia sa razem, a ja przestalam sie odzywac, spotkalismy sie w grudniu mielismy tylko porozmawiac a zostalam u niego kilka dni, mowil ze kocha, ze chce wrocic ze tamta nic nie znaczy ze jest teraz w ciezkiej sytuacji bo mu tak glupio, bo tamta to przyjaciolka jego kuzynki poznala jego znajomych itd, ja w to wszystko uwierzylam i taka bylam szczesliwa ze mnie kocha ze o mnie mysli... wyladowlaismy w lozku bylo tak cudownie, tydzien pozniej pojechal do niej i jak gdyby nic udawal ze sie nic nie stalo a mnie zwyzywal przez telefon ze mam jakies urojenia i grozil mi ze jesli jej powiem to pozaluje, oczywiscie nawet nie mialam tego w planach :( jej naopowiadal ze za nim latalam jak bylo inaczej ale cuz,, trzymalam sie z daleka od 14 grudnia kompletnie zero kontaktu, spotkalismy sie przez przypadek pod koniec stycznia, zachowywal sie conajmniej dziwnie, glupie teksty ze jak jestem blisko to to sie tylko jednym konczy ze wybral by mnie gdyby mbylo inaczej ze kocha potem ze kocha ja ze przelal uczucia ze mnie na nia, bo sie przed nim otworzyla i docenila jaki to ma skarb przy sobie :/ masakra od tego czasu zero kontaktu nic praktycznie juz 7 miesiecy jest z nia, mysle ze ja kocha, albo kocha po prostu byc z kims, i nie wazne z kim nie wiem. nie utrzymujemy kontaktu, a ostatnio widzialam go jadac samochodem przez okno i poplakalam sie bo strasznie go kocham niestety, ale nie chce psuc jego szczescia bo wiem ze sa marne szanse na powrot teraz po tym wszystkim, po takim czasie z nia bycia razzem, wydaje mi sie ze mnie chyba jednak kochal naprawde, i wiem ze pewnie jakbym mu zaproponowala seks bez zobowiazan to by sie zgodzil, bo widzialam ze jak stalam blisko to sie trzesl rumienil, ale co z tego skoro dla niego to bylby tylo seks a dla mnie cos wiecej. powiem ci tak jesli on wszedl w ziazek z toba kochajac ja to ma do niej sentyment i uczucia przelal z niej na ciebie ale widziac ja ciagle o niej pamieta, ja sie usunelam i pewnie z tego jest bardzo zadowolony bo sam mi pwieidzial zebym sobie innego poszukala itd. a on jesli chce do niej wrocic pewnie tego nie zrobi bo mu zal ciebie i nie chce cie skrzywdzic a z nia nie ma odwagi zerwac kontaktu. czyli wg mnie cierpisz ty i ona, a on oewnie i tez ale na wlasne zyczenie bo zachowuje sie jak egi=osita. wiem o czym mowie bo sama bylam w takim trojkacie i jest to nie fair. moj jeszcze rzucil haslem ze musi sie zastanowic ktora wybrac jak to uslyszalam powiedzialam zeby zostal sobie z nia

Gość taka byla
mialo byc ze nie kochal naprawde

Gość jbs
no ale myslicie ze ciagle kocha tamta...bo wiem ze bardzo ja kochał ale zostawil ja bo naprawde dawała mu w kość

Gość jbs
dodam jeszcze że zostawił ją też po części dla mnie...