Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśkka20

on niewie co czuje//

Polecane posty

Gość miśkka20

Witam. Zaczene od tego że ja mam 20 lat,moj chłopak 22. poznałam go rok temu.. on wie co ja do niego czuje, a on sam nie wie co czuje do mnie.... raz mi mowi ze mnie bardzo kocha,innym razem mowi,ze mnie lubi,ze sam niewie czy mu zalezy,pozniej znowu ze kocha..Gdy sie spotykamy,on mnie przytula,całuje,często ma o sobie złe zdanie,że jest nikomu nie potrzebny,ze nie chce mnie ranic,zebym sobie znalazła kogoś lepszego,ze jest nic niewart...co Wy o tym wszystkim myslicie?

jakis niezdecydowany ;/ ale opis mi wygląda na Emo Boy ;/ wiecznie nieszczesliwy biedny i jaki on skrzywdziny weź go ogarnij z lekka

nie wiem, ale ja na Twoim miejscu bym chyba skonczyla to boo skoro teraz ine wie co czuje jest ine stabilny w uczuciach zmienia mu sie co chwile... niech sie chlopak okresli albo mnie kocha albo nie ! jesli nie umie sie okreslic no to paaa, bo czy warto ? Teraz bedzie Ci moze lzej zerwac niz jesli za rok czy 2 czy 4 lata powie Ci ze jednak Cie nie kochal.

Gość miśkka20
heh nie emo nie jest;P Ogólnie jego ojciec zmarł,jego matka naduzywa alkoholu,nigdy mu nie okazywała uczuc,ze go kocha...moze to dlatego on sam niewie co czuje...niemam pojecia..Niema nikogo bliskiego w rodzinie,kto by sie nim interesował i dlatego czuje sie niepotrzebny;/

Gość ciezko bedzie...
jest dysfunkcyjny. niech idzie do psychologa. jesli zdecydujesz sie z nim byc, bedziesz miala takie jazdy kocham cie-odejdz(nie zasluguję na ciebie)itp. tacy ludzie nie umieja zdrowo kochac.wyniszczy cie ten zwiazek.

to pogadaj z nim sczerze powiedz ze Cie to drazni ze jest Ci przykro i ze go rozumiesz ze jest mu ciezko alee zeby sobie przemyslal daj mu np 2 dni na to nie odzywaj sie daj mu czas.... zeby przemyslal sobie wszystko ii jesli bedzie wiedzial juz na 1000% to zeby zdania nie zmienil :) zeby nie mowil Ci ciagle co innego zeby powiedzial raz i zdania nie zmienil !

Gość kamilllooo
jakis dziwny egzemplarz...moze wypytaj sie jego kolegow,co on o tobie sadzi i wogole..

Gość miśkka20
Ostatnio jego kolega z nim rozmawiał,noi ten mu podobno powiedział,ze szanuje mnie i ze tęskni za mna,ze nie da nic złego o mnie powiedzieć.noi ogolnie jest o mnie zazdrosny..ale co z tego jak pozniej mi mowi ze mnie lubi;// ja nigdy nie zrozumiem facetow;///

Gość skoro tak mówi że
",ze nie chce mnie ranic,zebym sobie znalazła kogoś lepszego,ze jest nic niewart..." skoro tak pisze to pewnie tak myśli. i pewnie tak jest. on ci prosto w twarz mówi że cie zrani i że nie jest cie wart a ty się łudzisz :classic_cool: że to nie prawdaa

Gość miśkka20
Najgorsze jest to,ze nawet jak sie z nim rozstane to i tak nigdy nie bede mogła o nim zapomniec,bo to brat mojego szwagra;(((( wiec czy na jakims spotkaniu rodzinnym czy gdziekolwiek indziej on bedzie mnie "przesladywał" do konca zycia ;(