Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funkcjonariuszzz

a moze by tak właśnie dzisiaj samobójstwo?

Polecane posty

Gość funkcjonariuszzz

? :( nie mam ochoty do życia pragnę umrzec

Gość ee taaammm
żyj choćby na złość innym!!!!!!!!!!!!

masz problemy? to się rozglądnij i zobaczysz że jest dużo osób mających znaczeni większe problemy niż ty

Gość funkcjonariuszzz
mam problemy ze zdrowiem problemy w pracy nie mam nikogo bliskiego na świecie

kurcze inni mają jeszcze gorzej, myslałem zeja mam też przejebane, ale wierz mi sainni co amją gorzej i zyją...moja przyjaciółka opowiedziała mi historie jak jej znajomych wukołowały laski tak że to co aj przeszedłem to pikus był:P Naprawde są ludzie którzy anprawde mają przejebane i nie ma żadnego samobójstwa!!! Nawet Nie kombinuj bo wpadniemy do ciebie z pałami;)

wyleczyć się można (no chyba że masz nowotwór lub coś podobnego), prace można zmienić lub rozwiązać problemy wystarczy się wziąć do roboty, "drugą połówkę" znaleźć tylko że nić samo się nie mieni jeśli nić z tym nie będziesz robił

Gość Agnieszka731
ee taaammm żyj choćby na złość innym!!!!!!!!!!!! Pocieszyłeś mnie.:)

Gość funkcjonariuszzz
ale ja już tak dalej nie potrafię:( jestem człowiekiem godnym pogardy gdybym był normalnym mężczyzną nigdy bym nie pomyślał o samobójstwie

Gość funkcjonariuszzz
dlatego zaplanowałem ze dzisiaj się utopię

Gość funkcjonariuszzz
ale zmieniłem zdanie

Gość ee taaammm
:)żyj na złoć innym!!!!i już:):)

Gość funkcjonariuszzz
ale mi tak trudno:(

Gość ee taaammm
życie jest bólem-rzekl zając ściskając jeża...czasem tak bywa...u mnie tez za kolorowo nie był..a teraz?..hmmmjest zajebiście..trzeb aumieć przeczekać i wierzyć że się zmieni!bo się zmieni!!i się ułoży zoabaczysz

a co Ty gadasz wogole czlowieku... ludzie maja gorzej... jak bys byl mezem i ojcem z miesiaczna renta np 600 zl a mial bys chora zone i 5 dzieci ?? To mogl bys myslec o czyms takim, a Ty jestes mlodym czlowiek cale zycie przed Toba. Na poczatek idz do lekarza potem do fryzjera ii kup sobie ladne ciuszki iiiii dzien w dzien na impreze:D napewno kogos poznasz ii odrazu Ci sie myslenie zmieni Daj sobie czlowieku szanse nie badz tchorzem !!!

Gość kola678
ja tez sie tak dzis czuje ale wiem ze to przejdzie, zycie nie znosi proznoi i na pewno jeszcze spotka mnie cos dobrego

szanelka ma rację, nie ma co się załamywac, inni mają gorzej i zyją i wychodź do ludzi:)

Gość masz jeszcze czas
"jak bys byl mezem i ojcem z miesiaczna renta np 600 zl a mial bys chora zone i 5 dzieci ?? To mogl bys myslec o czyms takim" jakbym tak miał to bym nie myślał tylko to zrobił :O :O :O :O

rozwazny ale to "wychodź do ludzi" wcale nie jest takie trudne;) przetestowałem, i dalej z tym poeksperymentuje, "jebać innych" - nie no to mnie rozłożyło i tego nie zamierzam krytykować;)

hehehee ale on nie jest w takiej sytuacji i Ty chyba tez nie prawda?? wiec podaje przyklad ze ludzi nie mysla o takich glupotach... Ci ktorzy sie zabijaja sa tchorzami ! nie umia stanac oko w oko z klopotami !! i Walczyc z tym co ich boli ! Bo wszystko mozna Trzeba tylko chciec. a siedzac na necie to fakt nikogo sie nie pozna ani nie zwiaze z kims... no sory panienka nie przyjdzie do Ciebie nie zapuka i nie powie \"chce byc z Toba\"...;/

Gość masz jeszcze czas
w rzeczy samej :O to wyjdź do ludzi wymiata jak mieszkacie w dużych miastach to wychodźcie :O

Dla mnie jest trudne bo wszędzie czuję sie niemal jak intruz. "Ci ktorzy sie zabijaja sa tchorzami " Tak, piloci kamikaze byli tchórzami. Zanim powtórzysz kolejny banał to zastanów się troszkę. Każesz walczyć z tym co nas boli? Czyli twoim zdaniem powinienem znaleźć gościa z którym chodzi panna w jakiej się kocham i wykończyć go? Wtedy problem by zniknął a ja czuł bym ulgę ale z jakiegos powodu nie śpieszy mi sie do tego. "Wszystko można" Np. pisać bzdury. Nie wszystko można. Przylro mi, że cię sprowadziłem na ziemie. Panienki to ja zostawiam dla ciebie. Kocham jedną inne mogą mi co najwyżej podłogę umyć a nie na związek liczyc.

nie ? nie kaze ci tego zrobic tylko takie widzisz wyjscie? co Ciebie jednego panienka zostawila ojjj biednyy :( moze powinienes znalesc sobie inną? cale zycie bedziesz kochal jedna ? ojjj jaki Ty jestes idealny wiecznie bedziesz kochal tylko jedna ?? nie ma jednego rozwiazania dlaczego tylko jedno rozwiazanie widzisz ? to naj szybsze?;/

Gość masz jeszcze czas
"nie macie Wiejskiej Potancowy" :O a czy każdy musi pałać sympatią do takiej formy spędzania czasu :O :O :O :O