Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucilllllla

1 podatku - jak to zrobic??

Polecane posty

Gość lucilllllla

Cześć, w tym roku postanowilam w koncu nie dac ciala i tym razem oddac 1% mojego podatku na jakąś fundację. czy ktoś mi może napisać jak to zrobić??? Czy znacie jaki spis tych fundacji bo wn sumie nie wiem jeszcze na co chcialabym przeznaczyc moje pieniadze.

Gość aGATANNNNN
w PIT-37 poz 124, 125 i 126 wypełniasz

Gość lucilllllla
link nie działa :// a nie trzeba dołączać jakiś specjalnych wniosków?? ja bym chciała przekazać pieniążki na pomoc dzieciom niepełnosprawnym, znacie jakieś dobrze działające fundacje tego typu?

Gość hjuuuuuuuuuuuuuuuuuf
wpisz w google "fundacja na rzecz chorych dzieci", wyszuka Ci sie ich pelno i kazda ma wypisane nastepujace dane, ktore musisz wpisac w swoim picie : - pelna nazwa fundacji - nr KRS (+kwota rowna jednemu procentowi lub - jesli chcesz - mniejsza) ja swoj procent oddałam na schronisko dla psów

Gość lucilllllla
dzięki :) chyba nie jest to takie skomplikowane, jakby się mogło wydawać (biorąc pod uwagę coroczną przygodę z rozliczaniem). na razie rzuciła mi się w oczy fundacja Promyk słońca - czy ktoś z was może wie coś o niej więcej?? jak działają??

Gość MADZIALCA
fundacja Anny Dymnej Mimo Wszystko działa sprawnie i napewno warto im zaufac oni wiedza jak pomagac... a jeszcze fundacja Mam Marzenie spełniaja ostatnie marzenia nieuleczelnie chorych dziec i ja moj procent wlasnie im przekaze pozdrwiam