Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netkaaaaaa

leczenie hormonalne, POMOCY!

Polecane posty

Gość netkaaaaaa

Witam, to mój pierwszy wątek. Szukam pomocy, rozwiązania mojego problemu. Może za bardzo ten temat tu nie pasuje ale nie wiedziałam gdzie go właściwie umieścić. A więc mam 19 lat i od roku leczę się u pani doktor z Warszawy. Od roku biorę Androcur, Duphaston, Diane i Norprolac. Podobno mam PCO. Co prawda zniknął mi okropny trądzik, ale to tylko tyle zalet, wad jest niestety więcej. Po pierwsze jestem ciągle głodna, jednak jem mało, żeby nie tyć a i tak przytyłam w ciągu tego roku 10 kg. Pani doktor twierdzi,że za dużo jem, nie przyjmuje do wiadomości tego,że jem bardzo mało. Po drugie czuje się okropnie, gdy mam łykać leki mam odruchy wymiotne, nie mogę spać w nocy przez to,że bardzo źle się czuje, pani doktor twierdzi,że tak musi być. Po trzecie zaczęłam mieć troche więcej owłosienia(jestem blondynką). Tyje mi wszystko oprócz piersi(niezmiennie miseczka A). Ostatnio zaczłam mieć bóle macicy. Czasem dość silne. Dziś przeczytałam na pewnym forum, że Pani Doktor u której się lecze(180zł za wizyte+drogie badania) to zwykła naciągaczka i leczy wszystkich tymi smamyi lekami już od wielu lat. Co powinnam zrobić? Mam ochote rzucić te leki, nie mam ochoty już ich brać. Proszę o pomoc;( Jestem naprawde zrozpaczona. Boje sie,że jak przestane brać leki to stanie się coś złego;(

Gość netkaaaaaa
pomoże ktoś?;(

Gość joojjjjjjj
a niemożesz iść po prostu do innego lekarza i jemu powiedzieć to co tutaj pisze?? jak płacisz taką kase za lekarkę i po takim czasie niema żadnych pozytywnych rezultatów i ma ona złą opinię to na co czekasz?? w warszawie jest napewno mnóstwo innych lekarzy więc poprostu zmień tą kobiete i już - po co się trujesz tak bez rezultatów?