Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladygagaga

lepsza 30stka czy 17 stka??

Polecane posty

Gość ladygagaga

zainspirowana głupim pytaniem czy 25 letnia kobieta jest młoda czy stara, zwracam sie do mężczyzn na tym forum (o ile tacy tu są) z pytaniem czy zwracają uwagę i czy podobają sie wam atrakcyjne, znające swoja wartosc kobiety po 30 czy wolicie młode , nieopierzone siksy 17 letnie??

17-letnie dziewczyny sa ladne i swieze, ale niestety w tym wieku przewaznie zakompleksione i zbyt podatne na wplyw srodowiska. Szkoda, ze nie mozna miec ciala 17-latki i umyslu 30-latki.

Gość ladygagaga
no to czuje sie lepiej, bo jednak dobrze sie podobać mężczyznom. Ale wiecie co , zauwazyłam że jednak średnia wieku mężczyzn , których uwagę zwracam podniosła sie od kiedy urodziłam dziecko,. teraz to już nie dwudziestoparolatkowie, ale meżczyźni koło 40 patrzą:):D:D ale w sumie nieważne,

Gość ladygagaga
a słowa siksy nie użyłam obraźliwie, miałam na myśli młode nieopierzone jeszcze i często właśnie zakompleksione młode dziewczyny, sama miałam 17 lat i pamiętam jak się wtedyy czulam

Gość lostka
Fotke musiała zamieścić jakaś zazdrosna 30-stka. Bo wiadomo, że każda 17-stka będzie 30-stką No wlasnie, kazda obecna 30stka byla kiedys 17stka, kazda 17stka bedzie 30stka, kazda osoba bedzie kiedys pomarszczona 70stka, wiec nie rozumiem tych przepychanek wiekowych...

Gość ladygagaga
no wiem przedłużacz orgazmów, tylko mnie ciekawiło czy takie kobiety nie mające juz figury 18latki, z pierwszymi ,może jeszcze niewidocznymi, oznakami starzenia się skóry mogą sie podobac. Nie ukrywam że to zagadnienie ma dwie strony medalu. Bo jest tak, niby czuję się pewniej jeślii chodzi o dobór strojów, pomalowanie się, wiem jak się to robi itp ale jednak na basenie czy na plaży już się chowam , niestety. Stąd te moje wątpliwości

Gość ladygagaga
a jeszcze z 10 lat temu chodziłam z dumnie podniesioną głową na plaży.... dlatego niby dobrze być atrakcyjną 30 latką ale jednak teskni sie do tamtych lat, jak miało się skórę nieskalaną celullitem

ladygaga teraz nie jedna 17tka ma cellulit:) moj chlopak ma podejrzany pociag do starszych kobiet od niego samego.kilka miesiecy byl z 28latka i pewna 29latka tez sie przewineła.a sam ma 22lata.:/

ladygagaga - przecież komus sie podobasz,prawda? Skoro tak jest to możesz chodzić z podniesionym czołem.Nie wszystkim się musisz podobać,ale zapewniam Cie,ze ten który poczuje sie dotkniety Twoja uroda,zapragnie zgłebić więcej. Ci co mijają Cie na basenie,nie wiedza przeciez ze ktoś Cię pożada i to jest Twoja przewaga.Ty...nie musisz szukać :D To oni przewalaja galami na prawo i lewo.W myslach sa wybredni,ale jak by przyszło co do czego,zapomnieliby o pierwszych wrazeniach./wizualnych/. A może chcesz kogos skusić ? ;-)