Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przystojny Czesio

Wiecie co?

Polecane posty

Byłem niedawno w galerii i obszedłem sklepy. Muszę stwierdzić, że jest tam strasznie dużo badziewia z byle jakiego materiału, o byle jakim fasonie i byle jak uszytego. Do tego ceny są przesadzone. Owszem są tez bardzo ładne rzeczy, ale bardzo drogie - zwykle ceny zaczynają się od 200 zł w zwyż. Tymczasem zamówiłem sobie w Quelle parę ubrań i.... I wszystkie 100 % wysokiej jakości delikatnej bawełny lub wełny, dobre szycie i wykończenie. O wiele lepszej jakości niż droższe w Galerii Reduta. Właśnie dostałem paczuszkę z częścią: http://yfrog.com/0enewkppj Sprawa wygląda tak, że jeśli chodzi o męskie ubrania, to trzeba się nieźle naszukać, aby znaleźć coś porządnego. I niestety, ale ceny są przesadzone. Bieły sweterek na foto kosztował mnie zaledwie 43 złote - 100% najwyższej jakości cienkiej, delikatnej bawełny. Idealny do sportowego ubioru typu \"polo - golf\". Mam jeszcze do tego jasne spodnie i bardzo ładne całe skórzane buty w tym stylu :) Bluza w paski też jest a la sweterek 100 % cotton O % poliestru i innych sztucznych tworzyw. No i nie musiałem tracić godzin na chodzenie po galerii i ciągłe przymierzanie. Po co to piszę? Po to, ze stwierdzam, iz w galeriach sprzedaja drogie szmaty. A te ładne ubrania mają ceny z sufitu.

Ta biała jest ohydna :O , czarna z kapturem -faajnnaaa

Gość erfydydyd
Sash Ta biała jest ohydna , czarna z kapturem -faajnnaaa Bo to dla ludzi z klasą, a nie dla leszczyków :D

Podbijam i potwierdzam, połasiłem sie na spodnie z house, 2 godziny chodzenia i nogawki sie z tyłu postzrepiły, 2 miesiace i dziura w kroku bo sie przetarły, sory ale ni ebd robił jak siostra i dawal po 3 stówy za levis, juz wole reserved, dobre i cena znosna, heh a 5 lat temu mialem cos podobnego z bluzą z house, po tygodniu suwak sie rozlazł, a po miesiacu kolory wyblakły a nawet prane ni ebyło i do tego wczesna wiosna wiec i słonca niet:D HOUSE TO SYF:D

czesio jakbym ja zobaczyla tak ubranego faceta, to bym sie chyba przezegnala, bez obrazy

kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pl czesio jakbym ja zobaczyla tak ubranego faceta, to bym sie chyba przezegnala, bez obrazy Dalaczego? Tam są 3 różne style. Skinhead, techn DJ i sportowy elegancji. Niema tam nic punkowego, ale to tylko kropla w morzu moich ubrań.

a musi buc cos punkowego? nie musi. to biale to ani nie wiem ktoredy to sie wklada-paskudztwo ta w paski-kolory fajne, ale na paski patrzec juz sie nie da, szczegolnie u faceta i te podpisiki na dle, przy rekawach i kapturze-masakra. a koszulka, nadruk okej, ale jaks taka ni w dupe ni w oko. szczegolnie jak do niej dzinsy zalozysz to cie w tlumie wlasna matka nie pozna

Gość wake up alone
mnie się podoba niebieska, bo lubię taki względnie luzacki styl. pozostałe dwie nie powalają, ale w ostateczności do zaakceptowania.

Same bez zestawienia może nie powalają. Bluza w paski do ciemnych dźinsów z opuszczonymi szelkami. Bialy swetr ma wycięcie, aby mozna było wyjąć na wierzch kołnierzyk koszuli, albo polo. Jak zobaczycie filmy o bogatych ludziach grających w golfa, to maja tego typu swetry. Koszulk? No cóż jak koszulka, ot zwykła.

no wlasnie, to biale z golfiarzami sie kojarzy. zaden ciuch nie jest fajny i juz. lepsze bym ci znalazla.

tez mi sie nic z tej foty nie podoba :P a w galeriach sa fajne ciuchy, tylko trzeba dobrze szukac :P A jesli chcesz miec pewnosc,ze sie nie zepsuja, idz do lumpa. Skoro nikt przed Toba tego nie zniszczyl,to znaczy, ze jakosc dobra.. (podobno :P)

Vittorio, nie przeginaj :P Ta swiecaca (atłasowa?) koszula mnie dobila xD Najlepsze sa zwykle jeansy (nie te z krokiem miedzy kolanami:P) i jakis T-shirt z fajnym nadrukiem ;) Bo nie wymagajmy za wiele.. Wiadomo,ze najbardziej kreca faceci w garniakach albo chociazby koszulach.. Mmmm ^^

DearMissJC (angel_of_retribution@wp.pl) Vittorio, nie przeginaj Ta swiecaca (atłasowa?) koszula mnie dobila xD Jaka świecąca atłasowa koszula?

No skompletuj coś ciekawego, w czym facet mógłby fajnie wyglądać. spodnie raczej nie, bo tam nie ma jakiś różnic. Coś z góry, chyba, ze znajdziesz cały ubiór np. na kimś (foto).