Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kswertyu

Co mam z sobą zrobic???

Polecane posty

Gość kswertyu

Mam 20 lat ledwie co skonczyłam liceum bez matury, nie pracuje, utrzymuja mnie rodzice. Moj chłopak krzysiek ma 23lata i pracuje dorywczo za marne grosze. Mieszka gdzies w małym domku, nigdy nie zaprosil mnie do domu, nie znam nawet swoich przyszlych tesció:( Ale nie w tym problem. Wlaśnie sie dowiedzialm ze jestem w ciąży!!!!!!!!!! Co ja mam tera zrocic?? jeszcze nikomu nie mowilam... Jsak mam im to powiedziec?? Co mam zrocic?? jak życ dalej?? za co?? Pomóżcie prosze...

Jeżeli nie stać cię finansowo na utrzymanie dziecka, to po porodzie (lub nawet przed porodem) zrzeknij się praw rodzicielskich do tego dziecka. Po porodzie dziecko zostanie w szpitalu, a potem trafi do domu dziecka. Ty wrócisz do domu.

Gość Zepsuta uroczystosc....
Agent....ty jestes idiota....nie życze ci czegos takiego w twoim życiu.Nawet to nie mozna przyjąc za żart....bo to napewno nikogo nie rozsmieszy a i dowcipne nie jest :-P

Gość kswertyu
To nie tak, ja chce urodzic to dziecko. Ja juz je kocham ja kocham wszystkie dzieci i wiem ze bede dobra matka. Tylko wiem ze jak powiem to mamie to ja juz do reszty zalame, mam nie zbyt mila atmosfere w domu. Jak to powiedziec chlopakowi??? On raczej sie nie ucieszy:( ledwie utrzymuje siebie

Gość kswertyu
to nie ja napisałamktoś sie podszywa

Jak masz im to powiedzieć? Najlepiej po polsku, w innym języku mogą nie zrozumieć :classic_cool: 🖐️ Mam oczywiście nadzieję, że to prowokacja, bo żeby w wieku 20 lat zaliczac wpadki... no ludzie....:O 🖐️

I co z tego że kochasz to dziecko ? Żyjemy w świecie banknotów i monet. Jeżeli nie masz pieniędzy na utrzymanie dziecka, to po porodzie powinnaś się go zrzeknąć. Tak będzie lepiej dla ciebie i dla dziecka.

taeraz bede piasła z tego nicu bo z tamten juz mi ktos zajol a ten zablokowałam sobie. Kto mi powie jak powinnam zaczac taka rozmowe z chlopakiem??

Gość k44
jestes poprostu glupia ;) czekam az pare dziewczyn z mojej klasy skończy tak jak ty. ;) bylo sie uczyc a nie laski opierdalac idiotko. czekam na flame za to iz Napisalem prawdę

la_fin_du_monde wiesz co to jest glupi pomysł ale jak sie nad tym zastanowic to moze i masz racje.... moze tak bedzie najlepiej... załatwoie 2 rzeczy na raz.. dzieki...

moze i jestem głupia.... ale nie puszczałam sie... to byl incydent.. ale teraz po co sie mam tłumaczyc czsu sie nie cofnie....

Gość k44
juz za pozno na zmiany. chyba ze zdasz maturę, pozniej skończysz studia. tak to sprzątaczka\dziwka\kopanie rowow. niestety nic sie nie uda procz dawania dupy. witamy w polsce

k44 moze to jest twoja przyszłość.... Ale ja juz wspolczuje twoim przyszły dziecia ... takiej matki to tylko wspólczuc.. Zero zrozumienia.. zero szacunku

\"sobie mow.... a ja pokaze wszystkim ze dam sobie rade.... Urodze to dziecko i bede szczesliwa matka\" to po ch.uja zaczynasz topik co mam ze soba zrobić nudzi Ci się? :O

myslałam ze moze sa jakies normalnie myslace osoby które pomoglyby mi w trudnej sytuacji.. ale po waszych zachowaniach wydaje mi sie ze jesescie bardziej durni niż ja...

"wydaje mi sie ze jesescie bardziej durni niż ja..." Masz rację, wydaje ci się :classic_cool: 🖐️ Bo trzeba być prawdziwym durniem, żeby w takiej sytuacji szukać porad na forum internetowym 🖐️ Kończ już tą prowokację, bo zaczynasz przynudzać :classic_cool: 🖐️

qrwa jak mamy Ci pomóc? moze bym Cie adoptowała z dzieckiem co? a moze mamy sie użalac oj jaka biedaczka ojej jak jej źle... a moze składke zrobic?