Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

in my life

biust powyżej miseczki D

Polecane posty

hmmm tak sie zastanawiam czy duzo jest tutaj kobiet z takim biustem?? mam nadzieje ze nie jestem sama :(

Gość ja noszę G
:)

Gość agggaa
ja wg forum lobby biuściastych noszę rozmiar 70G , a całe zycie myslałam , ze 75D:o:D

ja noszę 70H i nie mam jakiegoś strasznie dużego biustu...mam duży ale nie bardzo duży....lubię swój rozmiar i nie zamieniłabym go na mniejszy...

Gość agggaa
SZczepan ma niezwykle zdolności oceny sytuacji na baaaardzo duża odleglośc . Szczepan NIE DZIĘKUJĘ za twoja troskę :D

Gość fgfvgsd
ja mam 90 E, ale jakos pasuje do mojej ficgurz jako yde jestem bardyo wzsoka 185cm i nie chuda ani nie gruba tzlko normalna... ja tam lubie moj biust choc prawda ye cieyko ciuchz ladne kupic i ladnabieliyne bo wsyztko powzyej misecyki C lub male D jest robione jak dla starzch bab i tryeba wsyztko pryesyzwac

Szczepan--> masz zerowe pojęcie o rozmiarach a się wielce wypowiadasz :O

Gość fgfvgsd
bole plecow, niewzgodnie sie leyz na bryuchu ale ya to efekt jest jak sie czcki wcisnie do dekoltowanej bluyki ŁP moim ydniem warto pocierpiec dla efektu heheh

Gość agggaa
fgfvgsd --NO CO TY OPOWIADASZ??? Zajrzyj na allegro wpisz swoj rozmiar , ja odkad uswiadomiłam sobie moj prawdziwy rozmiar( 70 G ) nosze wyłacznie seksowne staniki :classic_cool:

nie,nie miałam takiego mementu...naprawdę go lubię :)..i dekolty ;)

w gimnazjum, teraz uwazam swoj biust za swoj atut :) szczegolnie moj narzeczony :)

>> Uwazasz, ze to jest kalectwo? G to są zwisy tłuszczu, a nie piersi :o Piersi są jędrne, a te fałdy skóry nadają się tylko do karmienia dzieci, bo jako atrybut kobiecości są skreslone :o