Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

in my life

biust powyżej miseczki D

Polecane posty

Gość agggaa
mialam , owszem , ale teraz lubie swoj biust i wiem , ze sie podoba tez innym . Na prawdę rzadko słysze docinki , jesli juz to w dobrym tonie i podszyte ...hmmm zachwytem .

dlaczego niby? nie zapominaj, ze temat Twojego topiku jest bardzo mylacy, bo zupelnie inny biust mam ja w rozmiarze 70f, a inny bedzie miec dziewczyna 90f. Wniosek- wiele dziewczyn z miseczka powyzej D wcale nie ma problemow z kregoslupem, bo to wcale nie jest biust-gigant. Ale fakt, gdybym wygladala jak Ewa Sonnet, to na 100% zdecydowalabym sie na zabieg pomniejszania.

Gość dziewczyny a jakich firm
kupujecie staniki i gdzie

ehhh ja po kliku latach męki z nim, polubiłam go...uwielbiam nosic dekolty i kusic facetów.... :)

Szczepan- a zajrzales na strone, ktora Ci podalam? Na pewno nie, bo trzeba byc slepym by na zdjeciu tej dziewczyny w 60G widziec zwaly tluszczu.

wielkość stanika (biustu) najbardziej zależy od obwodu a nie miseczki....kobieta z rozm.100C będzie mieć większy niż ta z 70G...

polecam figleaves.co.uk, nigdy sie nie zawiodlam. Co do adresow sklepow, firm i modeli, polecam Lobby Biusciastych, tam dziewczyny wypisaly adresy w kazdym miescie.

ja kupuję z firmy Malinez bo tylko z tej firmy mogę dostać ten rozmiar...

Gość poaola
wlaczcie tvn:D

>> a zajrzales na strone, ktora Ci podalam? Nie ma tam żadnych cycków, tylko cos tam upchane w jakies bluzki 🖐️

Gość agggaa
Ja uwielbiam freyę , poluje na okazje na allegro.

Gość rzeekkotka
ja mam 75 E i chcialabym reklamowac bielizne...

a wlasnie gdzie znajdujecie jakies super dopasowane ladnie staniki? bo ja nie moge znalesc zawsze sie panie smieja ze takie to tylko do jakiegos rozmiaru;/ iii zostaje mi moze tylko 1 do wybory .... albo troche przymalawy ;/;|

a w Warszawie gdzie znajde sklep ze stanikami? Wiem ze jest ten sklep na Grochowskiej oraz slyszalam cos o sklepie w Carefurze na Bemowie

>> a w Warszawie gdzie znajde sklep ze stanikami? Bazar różyckiego i Jarmark Europa :classic_cool:

Gość agggaa
szczepan , juz nam powiedziałes cześc, cos cie jednak tu ciagnie :D

nie odpisujcie temu przygłupowi szczepankowi, siedzi caly czas na kafeterii i obraza wszystkich pokemon jeden

agaa masz racje sliczny ten stanik ! ale czy rzeczywiscie dobrze trzyma biust ii przy ladnych obcislych bluzeczkach biust wyglada sexi ?

Gość agggaa
ZAPEWNIAM CIE , ŻE TRZYMA REWELACYJNIE. Z obcisłymi bluzkami bym za to uwazała, jest zupełnie przeźroczysty do rozmiaru G . No chyba, ze lubisz prowokować ;)

hehe G troche nie rozumiem tego kurcze ja zawsze mowie ze mam ponad D nawet E jak proszse o stanik to babka mi zawsze pokazuja staniki tzw \"babcine\" no a ja chce taki zebym miala piersi do gory alee nie wiem sama chyba zle czasem dobieram poniewac schyle sie i mi \"wyplywaja\" hehehe ;p

Gość agggaa
http://bra-fitter.prv.pl/ podawane milion razy , sama kiedys bylam źle obmierzona . Trzeba sie ciasno zmierzyc pod biustem i luźno w biuscie , wpisac w tabelke i ciach wyskakuje rozmiar . Uwaga mozna przezyc szok ;)

Gość zazdrosnica1234
ale wam zazdroszcze dziewczyny:) ja z moim A to się schować moge:(

Gość agggaa
nic podobnego , rózne sa upodobania, najważniejsze aby nasze piersi były zdrowe , małe i duze