Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nKamil

Smutno mi...

Polecane posty

Gość nKamil

Ja nie wiem dlaczego ale nie potrafie znaleś fajnej,dobrej,w miare ładnej kobitki....Te kobiety które wybieram są atrakcyjne ale mają "popaprane w głowie" Może mam w życiu robić co innego.... Jestem rozgoryczony... Czekam na cud!

Gość auuuuutorkatopiku
a ja tak

moze zamiast zwracac uwage na twarz, w pierwszej kolejnosci zwroc uwage na rozum ;) A jak juz zaiskrzy, to nawet najwiekszy 'pasztet' bedzie dla Ciebie Miss Universe ;)

Gość zalamana...
mi t6ez smutno nie moge znalezc fajnego faceta.wszystkim tylko jedno w glowie (prawie wszystkim):( nie martw sie nie jestes sam

Faceci niestety lecą tylko na urodę i potem się dziwią, że te piękne lale ( które najczęściej na kasę lecą) mają pusto w głowie. Ile jest tych pustych Barbie w wypasionych furach, a panowie, to aż z dumy pękają ( na początku), że taką ślicznotkę w aucie wiozą. Później oczka się otwierają i...płacz, że ma popaprane w głowie...Trzeba rozglądać się wokoło i...słuchać...jak laska nawija tylko o ciuszkach, tipsach i kasie to widamo co to za ziółko...wystarczy nie skreślać tych przeciętnych dziewczyn, bo może akurat właśnie wśród nich będzie ta na całe życie...Trzeba pamiętać, że uroda przemija, a inteligencja zostaje...;)

Gość Hrabina Malizioso
nie trzeba podrywac lampucer z dyskotek tylko normalne dziewuchy

Gość zalamana...
nKamil- a skad jestes?:D

Gość nKamil
Skąd jestem? Hm...,spadłem z nieba...,dosyć dawno ale jeszcze mam serce...:-) może dlatego tak trudno mi się znaleść...Daj mi swoj nr

Gość zalamana...
heh:D a jaki nr chcesz?:)

Gość nKamil
No, "nr" buta... :-) Chciałem popisać...to zastanów się jaki nr

Gość Hrabina Malizioso
Kamilu to ile miales nieudanych zwiazkow?? sam napisales, ze wybierasz atrakcyjne, sprobuj wiec najpierw poznac dziewczyne, dopiero potem pozwol sobie na cos wiecej

Gość zalamana...
to masz gg 4026854 :)

Gość nKamil
Nie mam dostepu do poczty ,teraz... Napisz do mnie na poczte i przypomnij mi skad się znamy . Pozdrawiam nową znajomą :-) acha,Warszawa Do poczty będę mial dostęp za ...do dwóch tygodni 007tytus@interia.pl

Gość zalamana...
ok milo mi:) a gg nie masz?

Moje stanowisko jest takie: nie wszytkim panom chodzi tylko o jedno , bo jesli by tak bylo autor tematu nie zalamywal by sie(to do pan , ktore wlasnie tak mysla).. A co do problemu to powiem tak , zle robisz ze patrzysz tylko oczami , moze gdyby Ci sie udalo spojrzec na kobiety troche inaczej byloby Ci lzej.. sprobuj:):)

Gość zalamana...
tak nie wszystkim ale wlasnie jest ich bardzo malo i niestety coraz mniej :( no ale w koncu kazdy trafia na swojego:)

Gość nKamil
gg mam ale niestety nie zapamiętałem jeszcze...., "jakoś się nie złożyło" Na szczęście nie jest to jedyny sposób na zawieranie nowych znajomości... O wiele więcej "siebie" można przekazać w mailach. Dlatego jeżeli mam jakiś znajomych w sieci to albo ludzie z realu albo jacyś ..."pisarze" :-) Zatem jeżeli masz ochotę wesoło wymienić się ciekawymi myślami na temat życia,ludzi,problemów to zapraszam :-) Może najpierw znajdź mnie na Sympatii nick: 007tytus i napisz tam pzdr