Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wonderfultonight

Zakochana w facecie 15 lat starszym

Polecane posty

Gość wonderfultonight

Nigdy wcześniej nie zwróciłam na niego uwagi. Był dla mnie obojętną istotą. Nauczyciel jak każdy inny. Dziwiłam się wszyskim osobom, które darzą swoich "przełożonych" czy to w szkole czy w pracy jakims głębszych uczuciem. Uważam, że wszędzie dysponują jakieś zasady. Ale od jakiegoś czasu mam wrażenie, że on mnie uwodzi. Ciągle komplementy, niby przypadkowe sytuacje. Żonaty. Zajęta. Zwariowałam.

facet ma ochote na skok w bok.kilka razy cie pobzyka, a potem wroci do zony.klasyka.

Gość wonderfultonight
Najbardziej współczuję jego żonie. Dla mnie najgorszym upokożeniem byłaby zdrada mojego chłopaka czy męża. Dlaczego mężczyźni mają takie odchyły? Rozum mówi mi w takich chwilach co innego niż ciało i serce.

faceci tak robia bez wzgledu na ich status spoleczny czy wyksztalcenie. im bardziej wyksztalcony tym jest sprawniejszy w oszukiwaniu.a robia tak,bo im to uchodzi na sucho.po zdradzie oczywiscie jesli wogole wyjdzie na jaw,to przeprosiny ,zalowanie itp. niedobrze sie robi,a potem tylko czekaja na nastepna okazje.taka wlasnie jak ty.

Gość wonderfultonight
Jak pomyślę, że kiedyś mój mąż będzie miał myśli jak ten facet, który rzeczywiście wie jak sprawić, aby zmieknąć i ugięły się kolana, to nie dowierzam, bo w takim wypadku warto w ogole angazowac się w miłość? Nie przeżyłabym zdrady a na pewno nie wybaczyła. I to chyba jednak prawda, że dorośli mężczyźni maja słabość do młodych dziewczyn.