Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paweł k

Zdradziłem swoją żonę...

Polecane posty

Gość sing sing
piszac "lepszy" mialam na mysli,zeby staral sie to zonie jakos wynagrodzic,mimo,ze ona nieswiadoma (jakies drobne gesty,większe zainteresowanie nią-no,cos w tym stylu) nie mam zamiaru oceniac moralnosci i rozwodzic sie,jaki z niego taki i owaki,mam wrazenie,ze sam wie co zrobil i dlatego pisze na forum (przeciez sie tym nie chwali) no i nadal podtrzymuje zdanie-nie mowic zonie

nie mów jej co Ci to da? musisz z tym żyć i tyle, oszczędź jej tego co ona ma zrobić? uwierzyć Ci w coś? daj Jej spokój i cokolwiek masz obiecać, obiecaj sobie

Gość jesli jej powieszz
to nie tylko Ty bedziesz cierpiec ale i ona rowniez.. niczemu niewinna.. nie bedzie mogla Ciebie zrozumiec... dlaczego tak postapiles... - tak wiec zachowaj to dla siebie, bo to niczego dobrego do zwiazku nie wsniesie!! obciazysz tylko druga osobe, po co? no chyba, ze chcesz konca zwiazku...🖐️

mam kumpla tóry będąc przed ślubem chciał spróbować zdrady, ale mu to odradziam, kobiety naja w tych sprawach szósty zmysł....oczuywiście ja miałam być jako pierwsza...myślę sobie chce zaaksperymentować...niestety niue ze mna...wiecie jaki jest koniec tej bajki? zyli razem tylko dwa lata...potem wszystko sie skonczylo

Gość JAŚKO
Zdadziłem i zdradzam SWOJA ZONE, !!!!Zdadzam ja W pracy,Z KOLEŻANKĄ BEATA.M . JAK RÓWNIEŻ NA RÓZNYCH IMPREZKACH ZAKŁADOWYCH>ORAZ NA SZKOLENIACH NA KTÓRE WYJEŻDŻAMY Z PRACY.